Vi starter opp igjen

| 0 comments

Gøy HK åpner igjen for trening fra og med mandag 17. august, med noen justeringer fra de tider som har vært kommunisert tidligere og fra opplegget vi er vant til. Aktiviteten vil bli styrt av gjeldende corona-retningslinjer for idretten. Det innebærer for øyeblikket anbefalt gruppestørrelse på maksimalt 20 personer og at én-metersregelen er gjeldende både før, under og etter trening. Vi minner også om at du ikke skal delta på trening dersom du er syk, og dersom man kan unngå kollektivt gjennom å sykle, løpe, gå eller samkjøre så er det et viktig bidrag.

På damesiden har vi delt treningene for hvert av de to lagene. D3 trener to ganger i uka og ledes av Christian (97167878), mens D5 foreløpig trener én gang og ledes av Thomas (90235410). På herresiden starter vi med én ukentlig trening, ledet av Espen (45665335). Dette kan endres løpende basert på endringer som kommer og interesse/oppmøte.

Alle treninger kalles inn via Spond og vi ber alle være flinke med å melde seg av og på. Det vil kunne bli fullt, og ventelister for å delta. På herrelaget vil det inviteres i puljer, der 3. div vil inviteres først, før eventuelt gjenværende plasser går til fjorårets M5 og Retro.. Alle målvakter er ønsket på trening uavhengig av tilhørighet, og vil få prioritet. Dersom du ikke er med i Gøys Spond-grupper ta kontakt med en av trenerne over.

Vi ønsker også nye spillere velkommen i alle grupper, og de kan melde sin interesse via telefon/epost til aktuell trener, eller ta kontakt med klubbens leder Lars Thorstensen (92821704/lars.thorstensen@gmail.com).

Treningstider inntil videre:

Damer 3. div: Onsdag 21:15-22:30 (Vahl) og Torsdag 19:30-21:00 (Grorud Flerbrukshall)

Damer 5. div: Onsdag 20:00-21:15 (Vahl)

Herrer: Mandag 19:30-21:00 (Grorud Flerbrukshall)

Grorud Flerbrukshall har adresse Grorudveien 7.

Medlemskontingent i Gøy HK er kr 2500 per sesong, og vi oppfordrer de som ønsker å bidra til en sikker økonomi for Gøy HK betaler inn denne, men medlemmene står fritt til å avvente. Kontingent betales til Gøy HK, konto 1602.41.32920, eller Vipps til Gøy HK #10675

Lisens fra i fjor er forlenget og fortsatt gyldig frem til 1. oktober. Ny lisens blir sendt ut senere enn normalt.

Informasjon om seriespill og andre rammebetingelser for voksne blir sendt ut etter hvert som informasjon blir avklart. Egen informasjon vil komme senere for Gøy HK Trondheim og Mini/Mega Gøy (barneidretten).

%d bloggers like this: