Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Barneidrett MiniGøy – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Barneidrett MiniGøy

Gøy Håndballklubb tilbyr i perioder barnehåndball – MiniGøy – for klubbens medlemmers barn og deres venner. Vi trener noen utvalgte søndager gjennom året, og på vårsesongen deltar lagene også noen ganger på Loppetassen, som er en flott introduksjon til håndball. Det er en turneringen over tre helger, der barna spiller kamper og får utdelt medaljer og andre ting. Loppetassen i Gøy-regi er normalt i 6-års klassen, og vi stiller med barn fra 4 års alder. Når barna er ferdig med trening i MiniGøy overleveres de til lokale klubber der de bor.

Nytt er at vi starter opp MegaGøy. MegaGøy er for barn som har kanskje har vært med på MiniGøy tidligere, og kommet opp i en alder av 9-14 år. MegaGøy kommer til å fokusere på Flyball, en variant av Beachhåndball der man spiller med Streethåndball (veldig myk, spretter ikke) og det er fokus på tekniske skudd og overtallsspill på liten bane.

Legg deg til denne MAILLISTA for å få invitasjon til treninger. her får du alltid siste oversikt.

Foreløpige treningstider er satt opp:

Lørdag 23. mars Njårdhallen 12:30-15:00

Lørdag 27. april Njårdhallen 12:30-15:00