Velkommen til Gøy HK

Gøy Håndballklubb passer for deg som flytter til Oslo etter studier f.eks i Bergen, Trondheim eller Stavanger. Klubben ble startet av en tidligere student som flyttet til Oslo, og opplegget er lagt til rette for å kombinere ny i jobb i Oslo med håndball. Det betyr blant annet at vi alltid er mange på trening til tross for at ikke alle må trene hele tiden. Må du jobbe sent eller reise litt en uke, så er du likevel velkommen på trening uken etter.

Klubben har 5 seniorlag så det er et tilbud til ulike nivåer. Klubben er tilpasset et liv både ved siden av arbeid, altså livet etter studentlivet, og studentlivet. Med vårt fokus på sosiale aktiviteter så får du mulighet til å delta både på turneringer og fester. Ved siden av vanlig trening og seriespill kan vi blant annet tilby deltakelse på turneringer som Vårcup i Tromsø – fantastisk turnering i fantastiske omgivelser, Idrettsmønstringa på Blindern i Oslo – kul turnering rett utafor døra, NM i Beachhåndball – sol og sand og øl, USG Turnering i København – The Mother of all tournaments – må oppleves. Vi arrangerer også Kick-off fest, pizzakvelder, Årsfest og Sommefest.

Du er hjertelig velkommen innom en trening, og du forplikter deg ikke til noe. Vi kan nesten garantere deg at du kjenner noen allerede, hvis ikke er mange nye venninner og venner som venter på deg.

Velkommen til Gøy HK!

Med vennlig hilsen,
Lars Thorstensen
Leder

Kontakt oss:
Lars Thorstensen – damelagene
Christian Sørensen – damelagene
Marius Dahl – herrelagene
Mats Kjønstad  – herrelagene

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar