GØY HK STARTER JUNIORLAG

Gøy HK starter fra sommeren 2024 juniorhåndball (J20/G20) med seriespill og faste treninger. I tillegg vil vi gjennom konseptet MegaGøy tilby Flyball-events i enkelte helger.

OM KLUBBEN

Gøy HKs konsept med å kombinere et fantastisk sosialt tilbud med gode treninger, men også rom for å leve «livet» har gjort oss til en av Norges raskest voksende håndballklubber på seniorsiden. Klubben ble stiftet i 1999 med ønske om å drive håndballklubb på en litt annen måte.

Vi har siden den gang blitt en stor klubb med som består av over 250 medlemmer og 9 påmeldte seniorlag og vi har også barneidrett. Vi tror vår erfaring med å få nesten 800 spillere til å fortsette med håndball kan hjelpe oss å skape et juniormiljø som er annerledes. Vi kombinerer mye sosialt og reise på turneringer med gode håndballtreninger. Vi spiller for å vinne håndballkamper – siden det er Gøy å vinne.

Gøy HK er i tillegg til å være en vanlig idrettsklubb også medlem av Norges Studentidrettsforbund. Vi deltar på NM for studenter når vi har nok studenter som ønsker å delta.

På den sosiale siden har vi en rekke faste aktiviteter gjennom året som; Årsmøte, Sommeravslutning, Kick-Off og mange ulike lagssamlinger.

JUNIORSATSNINGEN

Vår juniorsatsning vil innebære oppstart av J20 og G20. Vi starter i første omgang ett jentelag og ett guttelag i 2024.

Oppstart av juniorlag, med nedslagsfelt i Oslo Vest/Bærum, er noe vi ønsker å gjøre sammen med spillere. Vi lytter til ønsker og erfaringer for å tilpasse tilbudet. Gøy HK har lang erfaring med oppstart av nye lag, og har de siste årene startet opp lag i Trondheim og Tromsø, i tillegg til to nye damelag i Oslo. I alle tilfeller formes lagene av både trenere og spillere.

Hjemmebane sesongen 2024/2025 blir Hovseterhallen.

Forventet treningstid er to halløkter per uke + én styrke/intervalløkt. I tillegg vil det være mulighet for ytterligere økter sammen med senior ved behov og ønske.

J20

På jentesiden har vi allerede på plass mange spillere og er sikre på at det blir lag i J20 N1 og Lerøykvalik, muligens NM20. Det blir også turneringer samt seniorlag ved behov. Hovedansvarlig for laget blir Lars Thorstensen som foreløpig har med seg Tone Solem og ressurstrenere Trond G. Andersen og Christian Sørensen. I tillegg vil vi kunne dra nytte av dagens dametrenere Lauritz Bjørnereim, Kristoffer Fikseth, Charlotte Haug Nilsen, Andrea Malena og Hanne Bellika. Vi vil også ha gjestetrenere som er aktive trenere i andre klubber, som for eksempel Alexander Linløkken Pettersen som er spiller i Gøy.

G20

På guttesiden har vi nettopp begynt å snakke med spillere men et par er klare. Her ønsker vi å få igang de som tidligere har spilt men sluttet på grunn av mye seriøsitet eller tid, samt finne plass til de som ikke har et passende tilbud nå. Det er kun Haslum og Gøy som ser ut til å tilby juniorlag for gutter og vi er rimelig sikre på at vi skal tilby et lag.

Her ønsker vi oss et G20 lag på N1/2, og vil vurdere eventuelt Lerøy sammen med de spillerne som kommer. Hovedansvarlig for laget vil være Lars Thorstensen, med trenere som Lauritz Bjørnereim og ressursstrenere Trond G. Andersen og Christian Sørensen som foreløpig er på plass. Vi vil her også dra nytte av trenerstaben på herresiden som Espen Høegh Sørum og Martin Sværen, samt gjestetrenere som for eksempel Magne Løksa som er spiller i Gøy.

Bli med på infomøte 19.mars! Mer info her.

KONTAKT

Ønsker du å begynne å spille eller høre mer om tilbudet, ta kontakt med Lars Thorstensen, 92821704, eller epost lars.thorstensen@gmail.com (merk epost junior j20 eller g20).

KONTIGENT

Kostnaden for en sesong er 1500 kroner (sum medlemsavgift + treningsavgift). Ingen trenere eller ledere i Gøy HK får betalt, alle jobber frivillig.

Gøy reiser til Køben-turneringen i august.
Student-turneringen Idrettsmøntsringa (IM) i Oslo i april.
Vårcup i Tromsø i april.
Beach-NM for begge kjønn.


Å VÆRE PÅ LAG

Vil du se mer fra våre turer og sosiale aktiviteter kan du ta en titt innom vår Sway med bilder.

INFORMASJONSMØTE 31. JANUAR

Det ble avholdt første infomøte med gutter og jenter tilstede onsdag 31. januar. Fra Gøy HK deltok sportslig leder Christian Sørensen, dametrener Lauritz Bjørnereim, damespillere og påtroppende trener Tone Solem, påtroppende ressurstrener Trond Georg Andersen og påtroppende hovedtrener Lars Thorstensen.

Presentasjon sportslig tilbud (Christian) og Presentasjon sosialt og turnering (Tone) kan lastes ned under.