Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Adventstid – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Adventstid

algashjornelogo

Første søndag i advent er unnagjort, og vi gleder oss som bare fillern til jul. I desember måned skal vi kose oss med masse deilig mat og spise oss så mette at skjortene må sendes til skredderen når herligheten er over. Når adventskalenderen er tom for sjokolade eller gaver skal det bli spennende å se hva som dukker opp under juletreet i år. Blir det slangeskinnsportemonnaie? Hvor stor er den nye flatskjermen? Hvilket eksotisk land skal ferden gå til i år? Dette er spørsmål som surrer rundt i de bekymrede hodene våre denne måneden. Det skal bli godt å bli ferdig med desember. Det blir så godt at vi like gjerne feirer det med å sende noen tonn med krutt til himmels! Heldigvis trekkes det bare halvparten av en normal skattemåned, sånn at vi kan kjøpe fyrverkeri med god samvittighet.

I dag er det 2. desember. Hvis man holder av 100 kroner i dag, og tilsvarende resten av alle dagene i desember, så har man spart opp tre tusen kroner på null komma niks! Med fyrverkeri for tre tusen kroner kan jeg garantere at det blir party på nyttårsaften.

I dag er det 2. desember. Gøys Bjørn-Richard har bursdag i dag. Du kan gratulere ham med dagen HER. Bjørn-Richard jobber for Redd Barna. I Norge er skattereglene sånn at hvis man støtter organisasjoner som f.eks. Redd Barna, så kan man trekke fra 28% av inntil tre tusen kroner på skatten. 28% rabatt med andre ord.

Jeg synes du skal ta deg tid til å gratulere Bjørn-Richard med fødselsdagen. Hvis du spør ham får du sikkert også noen tips om hvilke vesker som gjelder i dag, hvilket nettbrett som er det ypperste, eller hva slags fyrverkeri som skaper best stemning.

God advent.

For Algas hjørne,
Alga


Publisert

i

av