Klart for Årsmøte i Gøy HK

Nok et år i Gøy HKs historie er forbi, og i morgen fredag er over 40 personer påmeldt for å ta del av feiringen på Gøy HKs Årsmøte. Bak oss legger vi et seriemesterskap til Gøy/Njård Retro, et samarbeidsprosjekt i regi av MiniGøy og en god rekruttering av nye spillere. Samt en rekke andre ting som vil bli presentert på møtet.

Det brygger likefullt opp til bråk foran møtet, siden en konflikt mellom ulike avdelinger er i ferd med å komme til overflaten. Det forventes en maktkamp på Årsmøtet.

Leder for Vinnerutvalget, Marius Dahl, har følgende å si før Årsmøtet: – Jeg kan bekrefte at det er uenighet mellom Vinnerutvalget og andre deler av klubben, det går på hvordan vi styres og hvordan vi opptrer. Hvordan kan vi vinne turneringer når halve damelaget ikke engang har skjørt? Vi trenger fornyelse, avslutter Dahl.

Leder for Fest.Kom, Yngvar Øgård, melder følgende: – Vi har ingen planer om å la en konflikt hindre oss fra en skikkelig fest, i år har vi tatt våre forholdsregler og kan melde at festkongen Eldar stiller med virkemidler. Jeg lover god mat og dersom det blir et show så skal man kose seg mens man ser maktkampen utfolde seg, avslutter en festklar Øgård, og legger til: – Det er fortsatt plass til etternølere! Meld dere på.

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar