Christian Sørensen Æresmedlem i Gøy HK

Gøy HK avholdt nylig sitt Årsmøte og Christian Sørensen fikk utmerkelsen Æresmedlem. Christian har gjennom en årrekke bidratt til Gøy HKs utvikling både som spiller, trener og tillitsvalgt. Hans engasjement for å utvikle klubben har vært uvurderlig og han er idag svært sentral rundt våre beste seniorlag. Han er også mannen bak Gøys årlige turer til Champions Leauge Final 4 i Köln.

– Jeg er overrasket og rørt, dette betyr mye for meg, sier Christian. – Tusen takk for denne utmerkelsen, jeg trives veldig godt i klubben og synes det er utviklende og hyggelig at også klubben setter pris på meg, fortsetter han. – Jeg håper også denne utmerkelsen medfører at jeg på neste årsfest slipper å sitte på enden, avslutter Christian med et smil.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar