Christian Sørensen til Vipers!

Gøy HK er stolte av at damenes hovedtrener Christian nå får en stor mulighet i sin hjemby Kristiansand. Christian blir med sin gamle kollega Ole Gustav Gjekstad i et trenerteam i Vipers Kristiansand.

Christian har de siste to årene gjennomført Trener 3 utdanningen til Norges Håndballforbund og har også vært med en rekke yngre landslag som analytiker og hovedleder. Sammen med jobben i Vipers knyttes Christian tettere opp til yngre landslag som hovedanalytiker. Han beholder også dagens jobb i Skattedirektoratet.

– Når Ole Gustav ringte så åpnet det seg endelig en mulighet for å flytte hjem og samtidig drive med med håndball på høyt nivå, sier Christian, og fortsetter: – Jeg har hatt en fantastisk tid i Gøy og det har vært veldig moro og lærerikt å være både trener og med i styre og stell.

– Vi kommer til å savne Christian masse, men unner han denne sjansen, sier leder i Gøy HK Lars Thorstensen. – Vi mister han ikke helt, han vil fortsette som styremedlem og har lovet å fortsette med å arrangere turer og quiz, avslutter Lars.

– Vi ønsker Christian velkommen hjem og jeg gleder meg til å jobbe med han igjen. I Christian får vi en faglig dyktig ressurs med et hjerte for håndballen og et stort nettverk. Jeg tror han vil løfte teamet vårt ytterligere, sier Ole Gustav Gjekstad, hovedtrener for Vipers.

Les saken hos Vipers her: https://vipers.no/2020/04/01/sorensens-har-signert-for-vipers/


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar