Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Draktvask – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Draktvask

Kampen er over, draktene kastes i en haug foran reservebenken. Én etter én har spillere takket for seg og ønsket god natt. Bare noen få av oss har fortsatt historier å fortelle, eller har ennå ikke hørt de samme historiene før. Så av de som er igjen: hvem tar draktvasken? Etter argumenter som «jeg kommer ikke på neste kamp» og «vi har ikke vaskemaskin, jeg gnikker bare klærne mine på rillene i vaskekummen av rustfritt stål, og det er så slitsomt», bøyer Lars hodet og sukker «det går bra, jeg kan ta de jeg». Da gikk det opp for meg at det var på tide å ta sin tørn.

Vel hjemme var det stille i huset, og jeg tenkte at da var det like greit å vaske disse draktene med en gang, så det var unnagjort til ny kamp om bare en uke. Hvor vanskelig kan det være, lizzom? Opp med luken, inn med drakter, en pakke vaskepulver, igjen med luken, trykke på startknappen, ferdig arbeid. Easy peasy lemon squeezy!

Naturlig arbeidsprosess er ovenfra og ned. Når man skriver et brev, notat, e-post eller hvasomhelst så begynner man øverst, også jobber man seg nedover. Når man dusjer begynner man på toppen, og jobber seg nedover. Når man skanner bladhyllene på Narvesen, så begynner man på toppen og jobber seg nedover.

Så hvordan går det an å være så idiotisk at man plasserer tørketrommelen oppå vaskemaskinen? Det strider mot all natur. Nå har vi drakter som lukter vondt, de er små i størrelsen, og de har rikelig med vaskepulver i seg, som kommer til å klø noe sinnsykt på tirsdag. Til gjengjeld er draktene knusk tørre.

Hvis du anser det som et problem, så påstår jeg at mitt problem er større. Tørketrommelen må renses, og jeg har tatt Google til hjelp. Løsningen finnes her. Jeg har ikke stige, så jeg kommer ikke til å bruke løvblåser.

Takk for i aften.

For Algas Hjørne,
Alga


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar