Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 En fortjent hyllest – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

En fortjent hyllest

Det blir stadig forsinkede hjørner for tiden. Det beklages på det sterkeste. Som handelsreisende var skribent i Algas hjørne sendt over Atlanteren, og vi har som policy i redaksjonen at vi ikke utgir Algas hjørne når vi har jet lag.

Vel hjemme og tilbake i god gammeldags døgnrytme var det med stor glede og inspirasjon jeg kunne lese referat fra Gøy HK Retro Damers kamp mot Årvoll. Å slippe inn tre mål på 60 minutter er ikke annet enn imponerende. I Gøy HK Retro Herrer vet vi godt at håndballspillere bosatt på Årvoll ikke er spesielt dyktige til å score mål, men tre mål da gitt!? Jeg gir meg ende over.

Spesielt artig er det jo at Retro-damene glimter til i en sesong der herrenes antatt beste spillere sliter så til de grader. Laget som en gang ble omtalt som «Klubbens flaggskip» har tydeligvis fått seg et skudd for baugen, og minner mest om skipet som forlot Southampton klokken 12 den 10. april i 1912. Men nok om dårlige prestasjoner, laber innsats og elendig lederskap – dette Hjørnet skulle være en hyllest til de 10 heltene som slapp inn bare tre mål mot Årvoll!

Ingen i Algas hjørne hadde gleden av å overvære kampen, men vi sakser gladelig fra kampreferatet, og bøyer oss ærverdig i støvet for Anette, Eli, Merethe, Anne, Sigrid, Vibeke, Camilla, Gry, Kjersti og Aini. Jeg koker suppe av samtlige Algas Hjørner og spiser de opp på Årsfest hvis noen slår denne bragden før det har gått en dekade.

For Algas hjørne,
Alga

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar