Gigantisk søster- duell i NM

I morgen tirsdag møter Gøy HKs damer Storhamar i NM i Bjørnholthallen A klokken 20:45. Møt opp og bli med på en underholdende kamp på den ene eller andre måten. Det garanteres tempo og mange skudd på mål, kontringer og kanskje Gøy setter en flyver eller to?

Storhamar endte sesongen i fjor som Norges nest beste lag og er knepen favoritt i tirsdagens NM kamp.

Det som derimot er større enn selve kampen er søsterduellen mellom Gøys egen Heidi Jakobsen og Storhamars Maja Jakobsen.

– Vi ser frem til å møte Gøy i cupen. Det at vi møter lag vi ikke møter til vanlig er moro! Håper Gøy vil gi oss motstand og at det blir en morsom kamp med masse folk på tribunen, sier Maja Jakobsen.

– Jeg har store forventninger til kampen! Storhamar kommer med en slank tropp og vil nok bli forstyrret av å møte laget i skjørt som garantert har det mer gøy på banen enn jentene i gult! Laget fra Hamar stiller svekket med både Betina Riegelhut og Tonje Lerstad ute. Storhamar kommer til å ta lett på oppgaven og der har Gøy sjansen! Jeg gleder meg til å ta turen til Oslo og se Gøyengasjementet, humøret og fremadstormende jenter som vil utfordre Storhamar. Med skuddarmen til Anne Rein og bøttevis av mål fra Guro på høyrekant håper jeg vi får en jevn kamp der miniskjørtene flagrer og provoserer Senstad på Storhamarbenken! Heia Gøy, sier Heidi Jakobsen og vinner lett duellen om beste kommentar mot søster Maja.

I Gøy sammenheng er nok uten tvil Heidi den mest meritterte med både Køln-turer og Køben-turer i beltet, mot Majas landskamper på junior og senior. Men mellom disse søstrene (Maja eldst, Heidi yngst) finner vi Guro som viser at man kan kombinere. Guro er tvillingsøster med Maja og er en hybrid av de to søstrene sine, hun har spilt elite for Storhamar og juniorlandslag, men også vært med Gøy på tur til Køln. Så hun heier på alle.

Selve kampen går uten både Heidi og Maja, Heidi har flyttet ut av Oslo og Maja har fått en pudding, men begge lover å dukke opp på kamp, og jaggu kommer ikke Guro også.

Til slutt tok vi en prat med Christian Sørensen som leder Gøy HKs damelag, og han hadde følgende tanker om kampen. – Vi får de motstanderne vi fortjener, og skal gjøre det beste ut av det. Kampen er ikke over før dommerne blåser, og vi skal ta ball for ball og kose oss underveis. Dette er viktig læring for oss, og vi håper å utvikle oss underveis i kampen. Vi respekterer Storhamar, og er imponert over det de har fått til, men har ikke tenkt å selge skinnet før bjørnen er skutt, sier Christian og legger til: – Ingen kamper på dette nivået er enkle, og vi skal fokusere på prestasjon og ikke resultat. I NM må vi ta en kamp av gangen, og fokusere på arbeidsoppgavene. Cup er cup, og håndballen er rund. Dette blir en vanskelig kamp, avslutter Christian Sørensen.

Gøy stiller med følgende lag mot Storhamar: Anne Thormodsen Rein, Maylinn Synøve Olsen, Silje Homnes Mauseth, Linn Merethe Clausen, Guro Øigarden, Martine Baklien, Kari Gjerde Jørstad, Tone Solem, Elena Dale, Silje Helen Storvik Rygh, Marthe Bodahl Lunde, Camilla Hægeland og Katharina Skaset.

Inngang: Voksen 50, Ungdom/Barn gratis. Gøy HK Sesongkortinnehavere går gratis inn.

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar