– Gøy å sparke i gang to nye damelag

Onsdag kveld i Hovseterhallen samlet Gøys tre nye trenere Charlotte, Andrea og Hanne en rekke glade jenter til oppstart av våre to nye damelag. Det var godt med jenter på trening og det var en rekke nye fjes, noen kjente og noen herlige comeback! Økten er også åpen for alle våre øvrige damespillere noen av disse møtte også opp for å trene ekstra. 

Treninga ble en god gjennomkjøring med mange slitne jenter når klokka runda 22:00. Nivået på treninga minnet mer om en samling av mange 3/4 divisjonsspillere så det vil ikke overraske mange om disse to nystartede lagene vil dominere i 6. divsjon.

– Gøy å komme igang, sier Hanne Bellika, som trener sin søster denne sesongen. – Flott start, veldig spennende gjeng, fortsatte Charlotte, mens Retro-general Andra kunne fortelle at de også hadde fått Hallvard som materialforvalter denne sesongen. 

Laget som Andrea og Hanne skal ha ansvaret for vil bli kalt Retro siden herrene allerede har dette konseptet, mens Charlottes lag vil kalles D6 enn så lenge, siden laget starter i den divisjonen. Det er mulig dette også får et annet navn, som rekrutt eller lignende. 

Akkurat hvordan fordeling mellom trening og lag og ikke minst spill blir går seg litt til i ukene fremover. Vi fikk derimot et godt bevis på at disse øktene er veldig god trening noe som er viktig. 

Velkommen til Gøy alle nye som var på trening! 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: