Gøy HK feirer 25 år i 2024

Gøy HK ble stiftet i 1999 og gjennom 2024 feirer vi bursdag på mange måter.

Seriespillet denne sesongen er godt i gang og vi har 8 seniorlag i serie og vinner majoriteten av kampene vi spiller.

På Instagram ble goyhk25 lansert rett før jul, her kan du følge Gøys historie i bilder. Vår Adelskalender er oppdatert med total oversikt over seriekamper, seriemål og turneringer.

Treninger

Vi har fått gode treningstider denne våren og D3/4 trener mandager og torsdager, Retro/D6 tirsdager. Herrene trener mandager og har tilgang til mange onsdager som det blir invitert til i Spond med gjestetrenere. Retro/D6 kan også benytte onsdager ved behov. Vi bruker Grorud Flerbrukshall som hjemmebane for ukekampene våre, som vi fikk tak i fra nyttår. Det blir også et nytt prosjekt med Gåfotball enkelte onsdager.

Vi starter året med et stort MiniGøy og MegaGøy arrangement søndag 28. januar. Ta med unger og venner og kom til et morsomt event!

Sosiale begivenheter

Det blir Årsmøte med fest fredag 16. februar, dette er vårt tradisjonelle årsmøte som alle bør få med seg. Meld deg på via linken over, pris 250 kr og inkluderer middag.

Gøy HKs 25-års jubileum finner sted 30. april og det er nå påmelding til «Etter middag» men det kan bli flere plasser til middag og da det først til mølla.

Turneringer

På turneringsfronten står både Idrettsmønstringa (IM) i Oslo (12/13 apr) og Vårcup i Tromsø (26/27 apr) for tur i april.

Det blir Regionsturnering i Beach i mai og NM Beach i Sandefjord i juni. I juni reiser vi igjen til Final 4 i Køln.

I august blir det tur til Køben og i oktober er det klart for Veteran-NM i Trondheim.

Breaking news: Fra sommeren 2024 starter vi Juniorlag (J/G20) med deltakelse i vanlig seriespill. Vi har stammen i et jentelag på plass og jobber nå med et guttelag. Tips gjerne aktuelle trenere eller spillere.


Publisert

i

av

Stikkord: