Gøy HK klare for ny sesong!

Gøy HK har nå avsluttet seriespillet og har begynt med turneringer. I april var vi med på Vårcup i Tromsø og så Idrettsmønstringa i Oslo. I juni står NM i Beachhåndball for tur, og vi spiller også Regionsserie i Beachhåndball i mai og juni. I august er det tur til København og den store Købenturneringen.

Foran neste sesong har vi noen gode nyheter!

Thomas Nymoen Lund gjør comeback som trener og styrker dermed vårt totale trenerteam som idag består av Christian Sørensen og Bjarni Benedikt Kristjánsson. Fordeling mellom lag og roller gås opp før sesongstart.

I tillegg beholder vi plassen i tredjedivisjon for damer og stiller dermed både herrelag og damelag i 3. divisjon kommende sesong. I tillegg stiller herrene med Gøy Retro 2.0 i 4. divisjon og et lag i 5. divisjon. Damene stiller også med lag i 5. divisjon og 6.divisjon, samt at vi stiller med damelag i 5. divisjon i Trondheim.

Vi ønsker nye spillere til alle nivåer, det er felles treninger både på dame- og herresiden og oppstart blir i august for herrene, mens det fortsatt er treninger for damene. Ønsker du å vite mer så kontakt oss gjerne.

 

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar