Gøy HK planlegger neste sesong

Det nærmer seg påmelding av lag til seriespill neste sesong, og her kommer en foreløpig status.

Gøy HK stiller med 3 herrelag neste sesong, 3. divisjon (M3), Retro 2.o (M4) og M5. Lagene følger mye av samme opplegget som sist sesong, men vi ønsker å tiltrekke oss flere nye herrespillere til vårt lag i 3.divisjon. Trener Marius Dahl takker nå for seg etter mange år som sjef for M3, og blir neste år å se i Retro 2.0 -drakten, sammen med blant annet Lennart, Jan Erik, Eldar og Glenn. I tillegg har en rekke gamle travere signert for ny sesong, toppnavnene er vel Bengt, Peer Morten, Torgeir, Jarle, Bjørn Richard, Pekka, Magne, Scheinert, Jonny, Wilhelm og Lars. Martin Klav er på free transfer og jaktes av flere lag. For M5 er stammen inntakt med playmaker Sørensen, Junior og Sværen som bærebjelker. For M3 er vi på spillerjakt for å tette hullene som oppstår når Retro 2.0 stjeler muskler, men stammen er solid med blant andre Sindre, Petter, Matteo, Haakon, Sebastian, Roger, Halvor, Yngvar, Espen, Thomas og Peder. Vi vet at Peder har en liten gjeng på gang fra NHHI, men det er ønskelig at så mange som kan bidrar til å fylle opp M3 med gode spillere igjen så fort som mulig. Det hadde vært moro å hengt med i toppen, og bygd opp enda en solid Gøy-generasjon. På trenersiden er Retro 2.0 og M5 i boks, mens vi har noen brikker på plass rundt M3 men ønsker flere ressurser her. Spre gjerne dette til spillere med erfaring fra litt høyt oppe i divisjonssystemet som kan bidra på og utenfor banen.

På damesiden er tanken å stille med 4 lag. Vi stiller med et lag i 3. divisjon (D3), et lag i 5. divisjon (D5) og to lag i 6. divisjon (D6-1, D6-2). Et av disse lagene vil være Gøy Retro, der mange av de gamle Gøy-jentene vil bli å finne, med påfyll fra ulike miljøer. D6-2 vil være et Gøy for Alle-lag, der de som ikke har store ambisjoner men ønsker gleden ved å spille kamp, garderobepraten og delta i Gøys sosiale miljø på og utenfor banen. Det er ofte her vi finner spillere som holder Gøy gående i kulissene, og vi ønsker å unngå opptakstreninger slik mange andre klubber gjør. Gøy for Alle er tiltenkt egen treningstid der spill står i fokus, og blandes med andre spillere som ønsker en økt. Det blir ikke slik at man blir plassert på et lag, det vil være rom for å flyte mellom lagene, samt selv ønske noe. De som er utålmodige for en avklaring må rett og slett smøre seg med solkrem.

Forutsetningene for å få til dette er mange, a) vi må få mer treningstid enn normalt for å kunne dele opp hvem som trener hvor, b) vi må få inn flere trenere, c) vi må få inn flere spillere. Når det gjelder treningstid så har vi fått positive signaler fra en privat hall sentralt plassert, og vi har dialog med Region Øst som tildeler tider, vi får også tildelt tider basert på antall lag påmeldt. Vi er avhengig av å kunne dele opp treningene med så mange spillere, og uten treningstid som støtter dette så vil ikke dette prosjektet kunne gjennomføres.

Når det gjelder trener så har vi signert Christian Sørensen for nok en sesong, og i tillegg har vi gjort et varp og signert Bjarni Kristjánsson med bakgrunn fra IBV Vestmannaeyjar og Seattle Handball Club. I tillegg ønsker vi å organisere enn «laglederpool» med noen trenere som kan stille opp for lag som spiller kamp, og her har vi 2-3 navn på blokka.

Når det gjelder spillere så har vi ganske mange allerede, men vi ønsker å fylle på med spillere. Vi ønsker spillere med «ambisjoner» som vil trene godt og være med å etablere D3 i divisjonen, vi ønsker gamle jenter tilbake for å kunne spille på Retro og trene når det passer, og vi håper å få treningstid for de som vil være med å utvikle Gøy bak kulissene og ha det moro med håndball der alle får spille. Vi setter pris på om dere kan bidra til å rekruttere inn spillere.

Det er ikke bestemt hvilke lag som spiller hvor eller hvordan endelig tilbud ser ut, det blir ikke klart før i august/september. Målet er at det skal være plass til alle som vil være en del av Gøy Håndballklubb, men det vil altså ikke bli slik at man låses et sted, og klubben vil anstrenge seg for å gi et bra tilbud til alle.

Styret vil ta endelig stilling til hvordan lagspåmeldingen blir for kommende sesong på styremøte i slutten av april.

Gi din input ved å svare på denne superduper korte undersøkelsen (trykk her).

 

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar