Gøy HK til EM for Juniorjentene!

Årets EM for Juniorjentene (født 2000) er i gang i Ungarn, og første kamp for Juniorjentene endte 34-16 over Sverige. Mer spennende er det kanskje at Gøy HKs Christian Sørensen representerer Norge som Hovedleder for laget. Christian har erfaring som videoanalytiker for yngre landslag tidligere, men har nå fått en sentral rolle rundt laget som trenes av Sissel Nygård Pedersen og Knut Ove Joa.

– Vi ønsket å ha med Christian som hovedleder fordi han er en meget erfaren og dyktig reiseleder. Som hovedleder vil han få ansvaret for mye av det praktiske rundt laget, og blant annet ha kontakt med arrangør, hotell og teamguiden. Vi kjenner Christian godt og det gir en god trygghet for laget(I EM 2017 var Christian også med, den gangen i rollen som videoanalytiker). Vi gleder oss til å dra nytte av hans praktiske erfaring slik at spillerne og støtteapparatet kan ha mest mulig fokus på det håndballfaglige, sier Sissel Nygård Pedersen.

Leder av Gøy HK Lars Thorstensen sier: – Vi ønsker Christian lykke til og stolte over at vi nå får landslagserfaring til noen med Gøy-trøye, og ikke bare arver de fra andre klubber slik som tidligere. Dialogen med Norges Håndballforbund har gått veldig fint, og vi fant en minnelig løsning for å kjøpe fri Christian i denne normalt sett svært planleggingstunge fasen for Gøys damelag. Vi er også imponert over at Christian rakk å levere en banebrytende Trener 3-oppgave rett før avreise til Ungarn.

Christian selv er ydmyk foran oppgaven og forteller: – Jeg ser frem til dette, jeg har vært med i en mindre rolle tidligere, og den erfaringen blir nyttig, men jeg gleder til å organisere og strukturere og bidra der jeg trengs i et strålende team. Disse jentene er Norges fremtid og jeg kunne ikke hatt en mer spennende sommerjobb.

Se tabell og resultater her: http://www.eurohandball.com/ech/19/women/2019/round/1/Final+Tournament

Se kampene live (eller opptak) her: https://www.ehftv.com/int/

Laguttak og støtteapparat: https://www.handball.no/nyheter/2019/07/juniorjentenes-tropp-til-em-i-ungarn/

Vi ønsker jentene og Christian lykke til i EM, neste kamp er i morgen fredag 14:30 mot Portugal.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar