Gøy HK til Trondheim

Gøy i Trondheim!

Nå starter Norges morsomste håndballklubb opp i Trondheim. Gøy HK er klubben som fokuserer på ballmoro og idrettsglede for lekne sjeler i alle aldre. Stikk innom og prøv deg på flyvere, trickskudd, backhand-pasninger eller lobber. Eller kast ballen i mål – eller utenfor – på mer normalt vis hvis du heller vil det. Det viktigste er at du har det gøy!

Opprinnelig plan er å starte opp høsten 2019, men takket være stor fleksibilitet hos Region Nord kan vi starte denne høsten om interessen er tilstede. Vi lodder interessen for et damelag og et herrelag – trykk her og meld din interesse – men dette må skje fort, og vi ber om hjelp til å spre dette til venner og kjente i Trondheim.

De som har spørsmål kan rette disse til Heidi Jakobsen (damer, 41642414) eller Christian Carson (herrer, 92631934). Ved oppstart vil begge lagene hete Gøy HK 4, og gjelde som 4de lag i Gøy. Lagene vil starte i laveste divisjon (damer: 5. div, herrer: 4.div) og trene og spille i Nidarøhallen. Man kan gå mellom lagene på vanlig måte, og spille kamper i begge Regioner. Lagene kan rykke opp til 3. divisjon, men ikke lenger. Kostnaden for å spille følger Gøys vanlige satser, kr 2.000 for en hel sesong.

Gøy HK Trondheim vil utvikles i sin egen takt med lokale som bestemmer, men det er ikke umulig at MiniGøy og MegaGøy i en eller annen form dukker opp også her. Det er også noen andre konsept planlagt fra lokale primus motorer.

Nestleder i Gøy HK, Maylinn S. Olsen, med lang fartstid fra NTNUI sier: «Vi i styret er strålende fornøyde med interessen fra Trondheim og tror vår gode relasjon til NTNUI-miljøet vil kunne bidra til at dette blir en suksess. Gøy ønsker å ha et tilbud til de som eller slutter, og et tilbud til de aller minste som ikke har et tilbud, samt et supplement ellers. I Oslo og omegn ser vi at mange klubber nyter godt av Gøy HKs barnetilbud, men det starter med at vi må få inn voksne som så kalver». Maylinn blir hovedansvarlig for Trondheim fra styrets side, og kan kontaktes på 95722959 ved spørsmål.

Gøy HK har eksistert til stor glede siden 1999. Gøy driver med vanlig håndball, studentidrett, barnelek og mye mer. Nå skal trøndere med og uten ballteft også få bli med på moroa.

Velkommen!

Gøy HK – hele Norges Håndballklubb

PS. Mosjon og en god latter forlenger livet. Gøy HK tilbyr begge deler.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar