Gøy Julekalender

I desember kjører vi igang med en veldedig julekalender. Hver dag vil medlemmene få et spørsmål eller oppgave via vår Facebook-side knyttet til en luke i Gøy-Swayen. Vi kårer en vinner hver dag som bestemmer hvilken veldedig organisasjon som skal motta 500,- kroner fra Gøy HK.

De Tre Askepott Charlotte, Michell og Silje vil styre julekalenderen gjennom desember og vil legge ut spørsmål og kåre dagens vinner. Svaret på spørsmålet finner man i dagens luke (kapitell i Sway).

Dagens vinner kan velge mellom tre forhåndsvalgte organisasjoner eller velge en egen organisasjon. De tre utvalgte organisasjonene er Amnesty International, Redd Barna og Kirkens Bymisjon.

Åpne Swayen ved trykke på bildet

Amnesty International jobber for frihet, likeverd og rettferdighet for alle mennesker. I dag er de blant annet aktuelle ved å kravet om at FIFA og Qatar-VM må kompensere migrantarbeidere for utnyttelsen og overgrepene de har opplevd.

Redd Barna har jobbet for barns rettigheter i mer enn 100 år. Deres julekampanje skal gi 100 000 sårbare barn hjelp, varme og trygghet før jul.

Kirkens Bymisjon arbeider for en bedre og mer rettferdig hverdag i norske byer. Arbeidet er omfattende og mangfoldig, og i mange tilfeller preget av kontakt med utsatte miljøer, blant annet innen rus og fattigdom. I jula har de blant annet åpne dører og julemat til de som trenger det.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar