Gøys damer sikret opprykk

OpprykkD4_2018

Gøy HKs beste damelag sikret i helgen opprykk til 3.divisjon og veien til elite er nå litt kortere. Den siste uken ble det spilt to avgjørende kamper og damene vant begge to med knapp margin og sikret dermed opprykk før siste serierunde.

– Dette er stort, det har vært drømmen min siden jeg kom hit, jeg har knapt ord. Dette blir noe jeg tar med meg resten av livet, sier kontringsmaskin og storscorer Guro Øigarden.

For Gøy HK betyr et opprykk at jakten på flere spillere også starter, vi ønsker å knytte til oss flere som har lyst å være med å satse litt mer, samtidig som det nå er høyaktuelt å starte opp enda et damelag slik at vi får et bredere tilbud og flere i aksjon. Når vi klarer å holde oss med 3 herrelag så er det også naturlig ha det samme på damesiden. I løpet av våren håper vi alt fra de som ønsker både å trene fast og satse litt tar kontakt, til de som kanskje bare ønsker å trene litt og spille kamper. Det er også aktuelt å starte opp et damelag etter Herrer Retro modellen ved interesse.

Visjonen for Gøy HK står fast, vår rullerende 5-årsplan sier at vi skal vinne alt som kan vinnes.

 

 

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar