Kickoff for Gøy i Trondheim!

Gøy HK starter opp med damelag i Trondheim! Siden sommeren har vi arbeidet med et mål om å starte opp damelag i Trondheim og nå har brikkene falt på plass! 15-20 jenter er klare for å prøve seg og idag ble Jon-Arne Kamsvåg klar som trener. Jon-Arne er 42 år, har spilt på høyt nivå/vært trener i Rollon, Spjelkavik, Tiller, Fjellhammer, Heimdal og Strindheim. Han har mye trenerutdannelse, er utdannet dommer med eliteerfaring og er ansatt i NHF og nettavisen www.håndballitrondheim.no.

– Vi er stolte over å få på plass en solid trenerprofil og ønsker Jon-Arne velkommen! Det er utrolig at også så mange jenter vil være på et nytt kapittel i Gøy-eventyret, sier nestleder Maylinn S. Olsen.

Damene trener i Nidarøhallen tirsdager 21:00-22:30, og flere er velkommen på trening. Laget heter Gøy HK 4, og spillere kan gå mellom lagene i Oslo og Trondheim etter vanlige regler.

– Jeg er stolt og ydmyk over oppgaven som jeg tar på meg, og er glad for denne sjansen, Gøy står for mye av det som er viktig med håndball, sier Jon-Arne Kamsvåg.

– Vi ønsker å være hele Norges håndballklubb, og dette er et skritt på veien, sier leder Lars Thorstensen.

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar