MiniGøy igang igjen!

Vi starter opp med MiniGøy i Oslo igjen etter en coronapause. Våre MiniGøy generaler Jan-Erik, Lennart og Lars leter etter ledige helger og du finner innkallelser i vår nye Spond-gruppe. MiniGøy i Mo i Rana fortsetter som vanlig.

MiniGøy er et konsept der barn i alderen 0-10 år trener i noen timer noen helger nå og da. MiniGøy er både et første idrettslag for de minste barna, og et supplement til ordinær trening i idrettslag for barn som har begynt i en lokal klubb. På treningene gjør vi ulike øvelser, det er lek med ball, turning, leker og håndballøvelser. MiniGøys ambisjon er at vi trener opp fremtidens talenter og så sender de til lokale klubber.

MegaGøy retter seg til barn i alderen 11-16 år, primært de som har vært gjennom MiniGøy løpet tidligere og som nå spiller i lokale klubber i Oslo, samt deres venner – men også andre som vil prøve ut ballek. Et fokus for MegaGøy er Flyball, en variant av Beachhåndball der barna spiller med Streethåndball og får belønning for tekniske prestasjoner, flyvere, piruetter, backhandskudd med mer.

Årsavgiften for MiniGøy/MegaGøy er 50 kroner pr barn et kalenderår og betales via Spond. ette kan betales i etterkant dersom man er fornøyd med tilbudet. MiniGøy finansieres gjennom at Gøy HK får støtte fra ulike instanser, både Kommunalt tilskudd, Lokale Aktivitetsmidler og støtte til trening og utstyr. Kravet for å få denne støtten er at medlemmene betaler minst 50 kroner i året, og gjennom å betale dette sørger du for at Gøy HK får tilgang til støttemidler. Utover dette finansieres MiniGøy med støtte fra hovedklubben ved behov. Alle trenere kommer fra Gøy HK og stiller opp gratis.

Velkommen på trening! Ta gjerne med en venn. Man må ikke ha betalt for å dukke opp på trening.

MiniGøy og MegaGøy

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar