Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Mitt liv som delvis ute av skapet – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Mitt liv som delvis ute av skapet

Under damenes Europamesterskap før jul var det en ikke-sportslig sak som fikk endel oppmerksomhet: En dansk avis lagde en liste over de mest sexy jentene i mesterskapet. Norges Nora Mørk (som ikke bare er fryktelig dyktig i håndball, men også er søt som sukker) synes det var hyggelig å komme med på lista. I Sverige ble det derimot ikke særlig godt mottatt. Etterhvert kom det twittermeldinger fra prominente personer i inn- og utland om at tiltaket både var barnslig og kanskje kvinnediskriminerende. Selv ble jeg mest opprørt over at den danske avisa rakk å publisere lista si før meg. Jeg ble forøvrig også opprørt over TV2-reporterens date med Stine Bredal Oftedal. Måtte han brenne i helvete!!

Nå har herre-VM i Qatar startet og da føles det veldig naturlig og befriende å kunne lansere min toppliste over de kjekkeste spillerne. Jeg er nemlig over gjennomsnittet glad i pene menn. Jeg synes håndballspillere, med sine muskuløse armer og store brystkasser, er noe av det peneste som finnes. Jeg er fortsatt glad i jenter, men kom ikke her å si at håndballgutta ikke er fine!

Så jenter (og likesinnede gutter): Denne er til dere! De deiligste håndballspillerne i Qatar-VM 2015 er:

Jesper Nøddesbo – Danmark. Jeg mistenker at Jesper er verdens peneste mann. Øynene hans er så vakre at jeg tenker på å kose med kattunger og spise saft-is (og der anbefaler jeg Friskis fra Hennig Olsen, først biter du forsiktig gjennom det florlette sjokoladelaget, deretter gjennom den gule greia og tilslutt når du den røde kjernen og da er livet perfekt). Jesper er så snill han, men også veldig sterk. Han liker både pynteputer i sofaen og å spikre ting på veggen. Han gråter av romantiske filmer, men kan også skifte til vinterdekk på bilen. Jesper har fått langt hår og anlagt skjegg og er nå så vakker at jeg blir bekymret på andre menns vegne. Soleklar drømmemann, tipper han verken snorker eller promper.

Albert Rocas – Spania. Albert er skummel og kjekk på en gang. Er det noe jeg vet, er det at jenter liker skumle menn. Albert er en sånn fyr som ikke liker at jenta hans prater med andre menn på dansestevnet. I tillegg har han antakelig vært i slåsskamp en gang, men da i rettferdighetens navn. Om det noen gang blir zombie-invasjon tror jeg du kan stole på Albert. Han mestrer sikkert både skytevåpen og nærkamp.

Kim Andersson – Sverige. Kim er kjempepen. Faktisk så pen at han kan ha bart uten å se ut som en dustemikkel. Iselin spurte meg i Köln 2013: «Thomas, tror du Kim Andersson har bra klessmak?». Ja, Iselin, det tror jeg at han har. Han eier minst en jeansbukse med ferdig-revna hull og foretrekker spisse sko. Dessuten eier han garantert en veldig dyr hårføner og elektrisk tannbørste. Jeg tror Kim aldri har spist på McDonalds, han foretrekker nok heller å lage middag selv – med masse balsamico. Svigermors drøm som alltid blir med på shopping.

Nikola Karabatic – Frankrike. Alfamannen. Nakenmodellen. Den eneste i verden som får tannbeskytter til å se sexy ut. Nikola er selve definisjonen av maskulinitet og har antakelig så mye testosteron at han kunne solgt svetten sin som dopingmiddel. Jeg tipper han også er forplantningsdyktig. Nikola liker å løfte jentene han er sammen med og har ved minst ett tilfelle blitt så sinna at han slo hull i veggen. Han har tatt nakenbilde sammen med broren sin, det setter vi på kontoen for «glad i familien sin». Verdens mest sexy mann?

Mikkel Hansen – Danmark. Mikkel er ikke pen i det hele tatt. Han ser faktisk litt ut som det manglende mellomleddet mellom ape og menneske med sitt underbitt og store panne. Men han har så sjukt stor brystkasse og så brede skuldre at han antakelig må kjøpe to flyseter for å få plass. Og han har langt hår og skjegg. Og er verdens beste håndballspiller. Jeg tipper Mikkel er kjempesnill, han bare ser så sinnssykt tøff ut. Vet ikke om noen er enige med meg her, men jeg synes han er sjukt sexy.

Aron Palmarsson – Island. Med på lista for å appellere til jenter født på 90-tallet. Aron er en sjarmerende fyr som liker Playstation og Bearnaisesaus. Pen på håret og sikkert flink med fuktighetskrembruken. En moderne, metroseksuell mann som sikkert har klina med skikkelig mange jenter. Drømte egentlig om å bli DJ, men ble håndballproff i stedet.

Du som leser dette: Hvilken herrespiller synes du er deiligst?

Av Thomas

Fra oktober 2013 blogger Thomas på GoyHK.com. Thomas er tidligere spiller og trener i Gøy Håndballklubb, og er fortsatt tillitsvalgt. Han æresmedlem i Gøy HK. Han tilbringer sin tid i vårt naboland Sverige, og er vår første utenlandsproff.


Publisert

i

av