Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Mitt liv som middelaldrende mann som prater med unge jenter på facebook – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb
Stine Bredal Oftedal Bilde:Nettavisen

Mitt liv som middelaldrende mann som prater med unge jenter på facebook

Dagens intervjuobjekt trenger egentlig ingen introduksjon, men siden jeg liker tanken på at folk leser det jeg skriver benytter jeg sjansen til å liste opp litt informasjon allikevel. Videre vil dere oppdage at jeg nå har begynt å stalke jenter på facebook i jakten på bloggemner – dette er veldig spesielt siden jeg aldri pleier å kontakte jenter på facebook ellers.

Dagens heltinne har vunnet EM- og VM-gull både som junior og senior, hun er proff i den franske klubben Issy Paris, hun har akkurat spilt et nytt VM hvor hun som vanlig er en av de mest populære intervjuobjektene, hun er sykt temposterk og har samme ”driv” i ankomstspillet som Gro Hammerseng. Imidlertid er jo selvsagt det aller viktigste at hun er en av verdens søteste håndballspillere. Og over gjennomsnittet kul.

Hun har også vært involvert i Gøy HK (muligens uten at hun helt visste om det selv) ved to anledninger. Først bidro hun med tidenes beste bursdagsgave til Fredrik Junior i 2009, deretter var hun innmars-sjef for Gøys minilag i 2011.

La oss komme til saken – her følger min samtale med Stine Bredal Oftedal (I ettertid innser jeg at jeg kanskje burde stilt litt flere og bedre spørsmål, men jeg må innrømme at jeg var star-struck og turte ikke):

Thomas: Hei Stine! I 2009 tok jeg kontakt med deg og Amanda Kurtovic – og dere sendte verdens søteste bursdagshilsen til en lagkamerat av meg, Fredrik (Dere skrev et utrolig søtt bursdagsbrev med parfyme og leppestiftkyss osv – helt fantastisk!). Denne gangen plager jeg deg fordi jeg skriver en liten blogg (ca 50 lesere) for håndballklubben Gøy HK i Oslo. Hadde du giddi å svart på et lite «intervju»?

Stine: Det hadde jeg giddi!

Hvor flink er du til å prate fransk? Forstår du hva de franske lagvenninnene sier til deg?

– Svært lite, forstår noen ord her og der, ellers går det i gebrokkent engelsk. Heldigvis en norsk (Charlotte Mordal*, red anm) som har vært der en stund og snakker flytende, så hun fungerer som tolk.

Hvordan er holdningen til vin i klubben din? (Vin er liksom en del av kulturen i Frankrike så vidt jeg har forstått)

– Mer avslappet enn i Norge. Det er alt med måte, men vinflaskene plopper mye fortere opp på bordene der enn her hjemme

Har du møtt noen av håndballgutta som spiller i Frankrike? f.eks Mikkel Hansen, Karabatic etc…

– Jeg har møtt en del av de gutta som spiller i PSG (M. Hansen, Abalo, Vori etc.). Skal ikke skryte på meg at jeg kjenner så mange av dem godt (enda), men de virker som noen ålreite karer som samtidig strutter av selvtillit (akkurat som gutta på Gøy med andre ord, red anm)

Alle håndballuttrykk som brøyt, skritt, dobbelsprett osv – hva heter det på fransk?

– Gi meg noen måneder til, akkurat de du skrev husker/kan jeg ikke…

Hvor mye ville det kostet å kjøpe deg til 4.divisjon i Oslo?

– Det skulle nok vært en god koffert med lapper akkurat nå, men når karrieren en gang er på hell er jeg kanskje litt lettere på tråden (dette er et skoleeksempel på et kult svar, red anm)

God jul!

Stine

Thomas

* Korrigert fra feilaktig angitt Pernille Wibe.

 


Fra oktober 2013 blogger Thomas på GoyHK.com. Thomas er tidligere spiller og trener i Gøy Håndballklubb, og er fortsatt tillitsvalgt. Han æresmedlem i Gøy HK. Han tilbringer sin tid i vårt naboland Sverige, og er vår eneste utenlandsproff.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar