Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Mitt liv som rulletekst – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Mitt liv som rulletekst

Når jeg ser dokumentarer eller filmer basert på en virkelig historie, er det alltid en sånn informativ tekst på slutten hvor alle løse tråder nøstes opp og man får vite hvordan det gikk til slutt og så videre. Jeg får alltid en god følelse av den delen av filmen. Closure, heter det på engelsk.

Så her er min ”hvordan gikk det?”-rulletekst fra forrige sesong – i kronologisk rekkefølge:

1. Jeg spiller fortsatt i BK Bitter i Sverige. Synes fortsatt svensker er rare.

2. Jeg er fortsatt målvakt. Mer redd for ballen enn noensinne og 10% tregere.

3. Dokumentaren om Bengan Boys ble en suksess i Sverige og ble sluppet på DVD. Om mamma og pappa greide å utnytte det norske postalsystemet har Christian denne DVD’en.  2 av gutta bak dokumentaren, som jeg spiller håndball sammen med, har fortsatt i samme spor. De har et eget håndballtalkshow på TV4 og skal skrive biografien om Ljubomir Vranjes.

4. Johannes Hippe hjalp Lugi til finale i det svenske sluttspillet hvor de tilslutt tok sølv. Deretter signerte Johannes for Bækkelaget og er dermed tilbake i norsk håndball denne sesongen. Tipper han kommer til å score endel mål. 

5. Torjus Bjørnstad ble toppscorer, Ricoh vant serien overlegent og i eliteseriedebuten slo de gullfavoritten GUIF. Kan bli moro å følge dette. (PS! Vi kan få billetter til Ricoh’s kamper om vi vil!)

6. Jeg drømmer å bli trener igjen.

7. Stine Bredal Oftedal vant alle spillerkåringene  i Frankrike, bortsett fra årets peneste. Skandale!

8. Kjersti Arntsen er fortsatt Norges beste dommer og dømmer mesterskap både her og der.

9. Jeg hater fortsatt å trene og dermed ble sesongens første håndballtrening en tung affære.

10. Jeg har fått et svettebånd som er ganske stilig, men skoa mine begynner å gå i oppløsning. Vurderer å kjøpe Håvard Tvedten-sleeve.

11. BK Bitter tok bronse i seriespillet forrige sesong og NHHI (som jeg spilte for) fikk sølv i Københavnturneringa i August. Det er jo ganske bra egentlig, men fortsatt på lavt nivå.

12. Jeg har klart å spesifisere håndballforelskelsen min til en enkelt ting: Folk som skyter fra gulvet. Gjør du det, er du min!

13. Jeg har dessverre ikke fått realisert min drøm om å bli materialforvalter.

Av Thomas

Fra oktober 2013 blogger Thomas på GoyHK.com. Thomas er tidligere spiller og trener i Gøy Håndballklubb, og er fortsatt tillitsvalgt. Han æresmedlem i Gøy HK. Han tilbringer sin tid i vårt naboland Sverige, og er vår første utenlandsproff.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar