Nye sponsorer på plass for Gøy HK

Gøys to damelag syntes det var på tide med nye drakter når antall mål i kampene stadig ble kreditert feil spiller pga nærmest usynelig draktnummer. Dermed startet vi jakten på sponsorer. Gøy D5 fikk raskt napp hos Soco og Tilt, som begge likte tanken på å sponse et allsidig lag der å ha det moro står i fokus og hvor å spille i skjørt gjør at vi også skiller oss ut litt fra flertallet. Gøydamene er veldig stolte over to solide sponsorer, og bærer draktene med stolthet.

Her er litt om sponsorene våre:

Tilt er et av Oslos mest populære utested og ligger i samme bygg som Rockefeller. I likhet med D5 skiller Tilt seg ut blant flertallet. De har nemlig en svær samling arkadespill og flipperspill over to etasjer i tillegg til 6 shuffle boards. Tilt åpnet i 2009 og har siden den gang utvidet med en hel etasje med retro spillmaskiner. Spillmaskinene byttes jevnlig ut og håndplukkes av medeier Kjell Gunnar Høen som er som ekspert å regne innen spillmaskiner. Utestedet har også et større utvalg øl på flaske og stadig nye ølsorter på kran. D5 har fått sitt stamsted, det er det ingen tvil om.

Soco Soco er D5s andre sponsor, og som Gøy er dette et Oslobasert selskap, men med erfarne folk fra både Tønsberg og andre steder i landet. Soco er et IT-konsulentselskap som jobber med softwaretesting og har i løpet av 5 år gått fra å være tre grundere til et selskap med over 35 ansatte, og ledende i sin bransje. Soco driver med blant annet testrådgivning, testledelse, brukervennlighetstest og sikkerhetstest for å nevne noen av deres fagområder. Fag står i fokus i denne bedriften, så her er man i trygge hender.

SocoTiltGøy


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar