Over 60 deltakere påmeldt jubileet

Gøy HK feirer 15 år onsdag 30. april. Vi er nå godt over halvveis til å fylle opp lokalene! Feiringen er åpen for alle som har spilt serie og/eller turneringskamper for Gøy HK.

Se oversikt over påmeldte her.

Meld deg på her!

Gøy HK 15-års jubileum

Dato: Onsdag 30. april 2014

Sted: Svettern Kro, Kjelsåsveien 18 (Grefsen)

Tid: Dørene åpner 18:00

Mat: 3-retters middag servert av kokker

Musikk: Beat Boys spiller live*

Pris: 650-700 kroner

Torsdag 1. mai er det åpent hus med sen frokost hos Lars Thorstensen, Ostadalsveien 13 B fra 11:00. Her blir det servert mat som kurerer fyllesjuke, og du kan mimre litt med gamle kjente.

* Mer om Beat Boys: En kveld med The Beat Boys er en hitparade fra A til Å med de friskeste poplåtene fra de seks siste tiår! Kvelden åpnes med udødelige klassikere som Folsom Prison Blues, All My Loving, Bad Moon Rising og Brown Eyed Girl før bandet akselererer og strør om seg med godlåter som Great Balls of Fire, Sweet Home Alabama og Twist and Shout. I tillegg til låter fra 50-, 60- og 70-tallet er også 80-, 90- og 2000-tallet representert med låter som Dancing in the dark, What´s Up, I’m Yours, og hits fra blant annet Robbie Williams, Coldplay og The Killers. Norske klassikere som En solskinnsdag, Neste sommer, Nå kommer jeg og tar deg, Rumba med Gunn (en-to-tre) og Idyll er selvfølgelig også med. Kvelden er ikke over før bandet har levert et fyrverkeri av en rockekavalkade med killerlåter som Forelska i Lærern, Summer of 69, Splitter Pine og Jailhouse Rock, for å nevne noen.


Publisert

i

av

Stikkord: