Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Perfekt! – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Perfekt!

algashjornelogoDenne tirsdagen startet på best tenkelig måte. Med avgang fra Sandvika stasjon klokken 06:06 sier det seg selv at jeg hadde det noe travelt med å komme meg ut døra i heimen, men det var akkurat da jeg oppdaget det vidunderlige. Dagen i forveien hadde jeg laget den perfekte knuten på skolissene. Lissene var akkurat slake nok til at jeg ikke trengte å knyte de opp for å få på meg skoene, samtidig som de var akkurat stramme nok til å sitte perfekt på foten. Den magiske følelsen av å ha lykkes med noe viktig her i livet dirret i hele kroppen.

Omtrent 17 timer senere ble dagen avrundet med en helt perfekt håndballkamp. Utbryterne fra Vaalerengens Idrætsforening ble beseiret på best tenkelige måte. Avgjørelsen falt da Hauken snublet i sine egne ben, hvorpå dommerne reagerte med å gi Gamle Oslos desidert beste spiller rødt kort. Perfekt!

Når dette Hjørnet skrives er det fredag morgen. Skolissene er fortsatt urørt og skoen sitter fortsatt perfekt på foten. Det har med andre ord vært en uke med optimal flyt for mitt vedkommende. Retroherrene går gjennom sin andre sesong uten tap, og vi har ikke tapt siden kampen mot A-lagsherrene for snart ett år siden.

Perfekt!

For Algas hjørne,
Alga


Publisert

i

av