Rikets tilstand

Seriespillet nærmer seg slutten og for en prestasjon lagene har levert! Av damelagene som kan rykke opp så er alle lag fortsatt med i kampen eller allerede opprykksklare! På herresiden har alle lag vegret opprykk på sedvanlig vis, men vi har topplag i to av tre serier.

I Trondheim ble damene seriemestere i en uhyre jevn serie og er klare for 4. divisjon. Damer Retro har sust gjennom 6. divisjon med best målforskjell av alle breddeserier vi orka å sjekke, så nå blir det 5. divisjon. Vårt siste lag i 6. divisjon kunne ikke rykke opp grunnet to lag i 6. divisjon men er også godt plassert i sin serie.

Damer 3. divisjon er i skrivende stund på opprykkskval (ingen går rett opp, 3 lag spiller om 2 plasser i 2. divisjon), men er avhengig av en siste kamp mellom to topplag i serien. Damer 4. divisjon er også i toppen av sin serie og kan rykke opp dersom vi rykker opp i 2. divisjon.

Gøy HKs viktigste periode

Nå starter for alvor Gøys hovedsesong, turneringssesongen. Herrene har allerede innkassert en bronse i Regionscupen, mens lagene nå skal på tur til Vårcup i Tromsø og Idrettsmønstringa i Oslo i april. Så blir det Regionsmesterskap i beachhåndball i mai og NM-beach i juni. 

Etter sommerferien blir det Køben i august, NM herrer, NM damer og NM20. Vi starter opp med juniorlag på gutte- og jentesiden og jentene spiller kvalik til nasjonal J18 Lerøyserie i september/oktober. I oktober blir det også Veteran-NM.

Planlegging av kommende sesong

Når seriene blir ferdige vil vi også ta inn våre nye juniorspillere og endre litt på treningsgrupper før sommeren, som kun vil gjelde før sommeren. Målet er å ha litt ulike felles treninger så alle lag kan bli mer sammensveiset.

Vi får tildelt treningstider i juni som så fordeles ut på lagene. Vi kommer til å samle inn info om spillere som fortsetter og nye spillere i tiden fremover, og sportslig ledelse, styret og trenere skal lage en plan for treningsgrupper frem mot sommeren. Det ser ut som det blir litt nye sammensetninger av grupper fra høsten av basert på flere hensyn.

Trenerkabalen legges

Vi har behov for flere trenere/lagledere som vil bidra rundt lag både på herre- og damesiden. Ta kontakt med Lars (92821704) eller Christian (97167878) om du ønsker å bidra og vil høre mer. 

På herresiden har Espen meldt at han ønsker å trappe ned og vi trenger å styrke trenersiden her. Martin og Lars fortsetter rundt sine lag, og Lauritz og Lars er planlagt i roller rundt herrer junior. Målsettingen er å ha en herreøkt og en junior/herreøkt som blir herreøkt nummer to.

På damesiden har Vegard bestemt seg for å trappe ned. Lauritz, Kristoffer, Charlotte, Andrea og Hanne blir med rundt damelagene, mens Lars blir med rundt junior/damelagene. I tillegg blir Tone med rundt juniorjentene og Trond blir ny mann inn på styrke/intervaller som vi har ambisjoner om å tilby på tvers av alle lag i Oslo. Det kommer kanskje også inn en målvaktstrener for å støtte noen av treningsgruppene på damesiden. Her ønsker vi også flere med rundt lagene. 

I Trondheim er Lasse klar for en ny sesong med støtte av Ingeborg og Emilie. I Mo i Rana fortsetter Cecilie med MiniGøy i samarbeid med Rana, og i Bergen jobber vi for fullt med oppstart og der har jentene fått på plass en stamme allerede. I Bergen jakter vi en lagleder/trener.

Medlemsundersøkelse og påske

Vi har en pågående medlemsundersøkelse og den stenges snart. Vi nærmer oss hundre svar og resultatene publiseres over påske. SVAR HER om du enda ikke har svart.

Hallen holdes stengt neste uke (påskeuka) grunnet skoleferie og arbeid for å reparere feste for målene. Vi prøver å få tilgang til hallen mandag 1. april, beskjed om dette kommer. 

God påske alle sammen! 


Publisert

i

av

Stikkord: