Seier til Gøy/Njård Retro

4 div. avd. 001: Fjellhammer 3 – Gøy/Njård Retro 24-31 (11-16)

Bengt, Lars 1, Torgeir 5, Espen G 2, Hødnebø 7, Peer Morten 6, Scheinert 4, Anders T 5, Bjørn Richard 1

Etter det forsmedlige tapet mot Oppsal var storscorer Pekka ute med karantene og Biff (Anders D) var booket til skiferie. Retro stilte dermed uten de to mestscorende i det siste, og la opp til en taktikk a la Kroatia. Vi styrte tempo, kontret en sjelden gang dødelig effektivt, og knallet til i forsvar. Vertene stilte med fullt mannskap og i før kampstart hadde en og annen Retrospiller bange anelser. Men det var Fjellhammer som burde luktet ugler i mosen.

Retro startet strålende og tok ledelsen 4-2, etter fire velregiserte angrep under ledelse av Thoruds strålende styring av spillet. Han fulgte opp med en rekke kanonskudd fra midtbacken og sørget for at vi ikke savnet hans navnebror denne lørdag ettermiddagen. Retro spilte i tillegg strålende på begge kanter, og rullespill og vendinger endte opp med scoring fra en av kantene. Så var det Hødnebø da, han forsøkte et mildt forfall grunnet ekstrem fyllesjuke, men fikk ikke godkjent forfallet. Når han våknet litt uti kampen var det med bravur. Han prikkskjøt i vinkel på vinkel og vertenes keeper var ikke i nærheten.

Vi skal likevel ikke glemme banens beste denne kvelden, han stod i mål for Retro. Jevnt og trutt plukket han baller når forsvart hadde gitt bra med press, og når Fjellhammer kom med en offensiv i andre omgang stengte han helt. Dermed kunne Gøy lede så mye som 25-15 før vertene la om til offensivt forsvar som endte med merke på Thorud og Hødnebø. Retro fikk summet seg når Fjellhammer plutselig var 5 bak, og dro så ifra og vant kontrollert. Rett og slett en strålende lagseier der alle var gode.

Av Lars

Mer info om 4. div. avd. 001 kan du finne her.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar