Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Seriestart – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Seriestart

Rundt om i hele landet satt håndballspillerne. Fra nord til syd, øst til vest. I by og land, ved kyst og i innlandet. Over hele landet merket man at sommeren slapp taket, og nordboere som vi er gjorde vi oss klare for de sure høstmånedene. Samtidig sitret det i kroppen. Ikke fordi det var valgkamp på TV, men fordi alle disse håndballspillende menneskene i dette kalde landet nok en gang sto foran den helt spesielle følelsen: Seriestart!

Noen hadde trent i mange måneder, og skulle nå måle krefter mot andre som hadde trent i mange måneder, og alle hadde de det samme målet: å beseire laget på andre siden av banen, som selv om de hadde trent i mange måneder sikkert ikke hadde trent like bra som seg selv i alle disse månedene. Andre hadde meldt forfall til treningene, velsignet av lagledelsen eller ei, bare for å øve på å skrive lange, uforståelige setninger, som faktisk viste seg å bli forståelige dersom leseren bare tok seg tid til å lese den samme setningen en gang til. Litt nedover i divisjonene var ikke treningsgrunnlaget like godt dokumentert, men likevel opplevde de alle denne meget spesielle sitringen i kroppen.

Noen få unntak fant man likevel. I Oslo-området befant det seg en gjeng i sin beste alder. Skjønt, til daglig omtales de som middelaldrende og på håndballbanen omtales de som eldgamle. Men en langhelg i oktober skal denne gjengen til Trondheim, og der blir de omtalt som ungfoler. Og nettopp derfor var det at denne gjengen ikke opplevde denne sitringen som spredte seg over åker og eng. For denne gjengen dreier seriestart seg først og fremst om å finne formen til årets store begivenhet; Veteran-NM i Trondheim. Der blir det viktig å være i form, så denne gjengen prioriterer de nødvendige forberedelsene foran gode resultater i seriesystemet.

Det ryktes at Lars har arrangert to teltturer med tilhørende e-postinformasjon, Fredrik har vært på byen et par ganger i uka, Grøndahl har gipset høyre hånd og Ole har gått de to siste ukene på krykker. Bård har sovet flere netter iført dress, og selv har jeg den siste uken sovet på gulvet. Algas Hjørne har mot alle odds lykkes i å få tak i reisefølgets pressetalsmann Thomas Aas, og selv om hans uttalelse ikke overrasker, registrerer vi at han er i rute til oktober. På spørsmål om hvordan han ligger an i forberedelsene var svaret som ventet: «Ingen kommentar».

Endelig seriestart!

For Algas Hjørne,
Alga

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar