Sesongen 16/17 – D5, kort oppsummert

D5 edited

Våre 5.divisjonsdamer har hatt en tøff sesong. Først mistet vi to av våre beste spillere før sesongstart, deretter har dårlige treningstider og skader ført til en stadig reduksjon av tilgjengelige spillere. Mot slutten av sesongen brukte vi keeper Hannah Elise som utespiller for å i det hele tatt kunne stille lag. Det er synd, men samtidig er det et veldig godt bilde på lagånd og vilje til å stille opp. Tusen takk til Hannah Elise!

Tabell D5

I starten av sesongen ble vi nok tatt litt på senga av nivået i 5.divisjon. Det har nemlig blitt vesentlig høyere de siste årene! Topplagene i divisjonen kunne fint ha vunnet kamper i 3.divisjon, såpass bra var de. 5.divisjon har jo tidligere vært perfekt for håndball med lavt tempo og jenter som har passert 30 år, men i år er det 20-åringer som løper som vinden i alle retninger. Sesongen ble dermed en kamp for å overleve – og det klarte vi med et nødskrik takket være to gode kamper mot Bogstadkameratene. Gøy har scoret minst og sluppet inn mest i år og det gir sjelden gode tabellplasseringer. I angrep har vi aldri blitt helt venn med ballen og har noen kamper med fler pasninger opp på tribunen enn scoringer!

Ustabilitet er kanskje nøkkelordet i år. Jentene kan jo spille håndball, men det har svingt fra glimrende mønsterangrep det ene sekundet til 2 meter for høye pasninger det andre.

Imponerende nok har jentene våre beholdt humøret og innsatsen – og klart å glede seg over de gode prestasjonene i hver kamp. Kjernen i laget har hatt glimrende treningsoppmøte og en upåklagelig innstilling. Dermed blir det liksom ikke så ille allikevel.

 

Hilsen Thomas


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar