Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Sperre – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Sperre

Vi har vel alle opplevd å bli rammet av en velplassert sperre på håndballbanen. Strekspillerne husker trolig også fra gamledager hvordan det var å sette en timet og tilrettelagt sperre for sine medspillere. I Algas hjørne har vi nylig fått erfare en heidundrandes skrivesperre. Samtidig vet vi at når man ramler av sykkelen er det første man skal gjøre å klatre opp igjen og prøve på nytt. Løsningen må være å skrive om skrivesperre.

For å sanke litt inspirasjon har vi tatt Google til hjelp. På glabladet har Ulrikke publisert 9 tips mot skrivesperre, som vi herved deler med våre lesere.

1. Gi deg selv lov til å ta en pause.

Joda, det har vi absolutt gjort. Her er jeg på rett spor.

2. Bær alltid med deg en rød Moleskine-notatbok.

Dette kan være forklaringen. Jeg har aldri hatt en rød Moleskine-notatbok. Tror jeg, for jeg aner ikke hva det er.

3. Om du vet hva du skal skrive om, prøv å dele opp teksten.

Javel. Jeg trodde skrivesperre var at man ikke visste hva man skulle skrive om.

4. Hva er det du pleier å skrive? Dikt? Sanger? Noveller? Bloggposter? Prøv å skrive noe i en annen sjanger.

For å være dønn ærlig så aner jeg ikke hva jeg pleier å skrive. Det begynte med et hjørne som ble døpt om til «Blogg». Før sperren ble det noen rare intervjuer, men de har jeg gått bort fra, så kanskje jeg er på rett spor? Se opp for dikt i neste hjørne!

5. Pleier du å sitte et bestemt sted når du skriver? Flytt deg.

Vet du Ulrikke, Hjørnet skrives i stua, på kontoret, i sofaen, i biblioteket, på biblioteket, på jobb og stort sett der et hjørne dukker opp. En utgave ble skrevet i bilen på vei hjem fra kamp, men da fikk jeg kebabsaus i tastaturet, så det skjer ikke igjen.

6. Det er lov med litt selvmedlidenhet.

Ja, jeg tror det er det jeg er i ferd med å uttrykke nå.

7. Tøm hodet.

Problemet er strengt tatt at hodet er tomt. Målet er å fylle hodet.

8. Sett av bestemte tider hvor du skal skrive en minimum mengde.

Dette har jeg tro på. Kvantitet er atskillig viktigere enn kvalitet, det vet vi alt om!

9. Jobb med flere prosjekter samtidig.

Jeg har forsøkt å skrive 4-5 hjørner på en gang. En umulig oppgave.

Ulrikke har gitt redaksjonen nyttige tips. Vi skal sporenstreks anskaffe rød Moleskine-notatbok, og før vi vet ordet av det utgir vi en diktsamling.

Av Alga


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar