Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Takk for i år! – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Takk for i år!

Takk for i år! Da er en fantastisk sesong over. Tveita 2 ble slått på deres hjemmebane, og dermed kunne vi gå av parketten uten poengtap denne sesongen. Når sant skal sies så var det labert med Parkett i Tveita Arena sal 4, men Gøy Retro Herrer var like fullt ubeseiret denne sesongen.

I sesongavslutningshjørnet er det på sin plass å gå tilbake i arkivet og plukke opp tråden fra første versjon av Algas Hjørne. Hvordan har vi utviklet oss denne sesongen?

Vidar: Meget svak innsats den siste uken. DNF.

Peer-Morten: Inviterte familien til siste kamp. Hadde visst skrytt av mange mål denne sesongen. Viste seg fra sin reelle side i siste kamp.

Børre: Ankom hallen som vanlig noen minutter ut i kampen. Gjør keeperne gode i begge ender av banen.

Lars: Hadde ved to anledninger hostet natten i forveien. Leverer årsbeste fra sin favorittposisjon på sidelinjen.

Fredrik: Ingen drikker mer kaffe enn Fredrik. Han drikker så mye kaffe at vi trodde det var han som hadde med de flotte koppene til kaffepausepausen. Men det var Lars sine kopper.

Espen: Ankom hallen på sedvanlig vis i pysjbukse. Brukte kampen til å trene på kontringspasninger. Ble igjen i hallen for å trene mer etter kampen. Klokt.

Ole: Sto fram som en målmaskin og kriger. Ambulanse ble bestilt da de hørte smertehylene i nabolaget. Reiste seg og scoret nesten like mange mål som han har stjålet fra lagkamerater gjennom sesongen.

Torgeir: Løper stadig mye uten ball. Siktet på keeperplaneten fra syv meter. Bommet grovt.

Det er verdt å nevne at vi hadde med enkelte spillere som ikke var med i september. Disse er Bengt, Lars-Erik og Jan Erik. Disse tre herrene gikk på en DNS. De spillerne som hverken var med i seriestarten eller i serieavslutningen ryker dessverre på en WNM denne gangen.

Vi konkluderer med at de 8 heltene som åpnet ballet mot toerlaget til Raballder i september, jevnt over har tapt seg. Noen få ligger på status quo, men de fleste har en nedadgående kurve. Fortsetter trenden står vi i fare for å avgi poeng i neste års seriespill.

Ønsker til slutt alle en strålende vår og sommer.

se opp for Algas Hjørne,
Alga

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar