Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Takk for sist! – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Takk for sist!

Etter en lang juleferie var det med smil om munnen vi atter møtte opp i Linderudhallen. Noen hadde blitt tydelig eldre i løpet av jula, mens andre ikke engang forsøkte å legge skjul på at de hadde brukt mye av juleferien rundt matbordet. «Takk for sist» ble sagt i hytt og pine, men tre av oss hadde en egen gnist i øyet da vi sa de tre enkle ordene. «Takk for sist», etterfulgt av et godt gammeldags jammen-hadde-vi-det-artig-sist-vi-møttes-men-vi-kan-ikke-fortelle-om-alt-til-de-andre-blikk. De tre med den ekstra lille snerten i blikket var selvfølgelig de tre som nylig hadde vært på Årsfest.

Man kan ikke gå ut med for mye fra slike fester, men i Algas hjørne kan vi lette litt på sløret, så dere som ikke takket like godt for sist kanskje vurderer å stille ved neste anledning. Årsberetningen ble som vanlig opplest, stykkevis og delt. Regnskapet ble i år framført uten akkompagnement fra Stofferns gitar, og det ble holdt en fantastisk takketale etter at Thomas ble utnevnt til æresmedlem i Gøy. Det pussige med takketalen var at han hadde alliert seg med øvrige festdeltakere, og samspillet fungerte bedre enn man kunne forvente. Terningkast seks. Sjefen sjøl viste fram uante turn-kunnskaper, men til tross for at han imponerte, anbefaler redaksjonen i Algas hjørne rytmisk sportsgymnastikk ved neste anledning.

Til slutt kan det nevnes at dersom du må på IKEA dagen etter Årsfest, så la det bli med én tur. Når du sleper deg til kassa for andre gang på en slik dag, så er det siste du vil høre fra fyren i returavdelingen: «Takk for sist»!

For Algas hjørne,
Alga


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar