Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Takk skal du ha! – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Takk skal du ha!

algashjornelogo

Denne uken fikk jeg prøve meg som back for Retroherrene, og jeg må si at jeg ble både overrasket og skuffet. Først ble jeg overrasket over hvor enkelt det er å lage mål fra den posisjonen. Deretter ble jeg skuffet over hvor lite mål mine lagkamerater har gjort opp gjennom årene. På det drøye kvarteret jeg hospiterte på bakspillerplassen lagde jeg et halvt dusin mål. Hvis vi regner litt på det, så bør vi forvente rundt 20 mål fra bakspillerne våre i hver kamp. Fra hver av dem, altså. Det betyr ca 60 mål fra backene i hver kamp, men standarden har dessverre ligget langt under det nivået i Gøy HK. Hadde den gjengen levert varene kunne jeg ha opplevd både cupfinale i Spektrum og seriemesterskap. Men slik gikk det altså ikke.

Jeg har tatt en kikk i Adelskalenderen og vurdert disse «toppscorerne». Bakspillerne våre ligger på rundt 4-6 mål i snitt pr kamp, hvilket er skremmende lavt!

Ta f.eks. toppscoreren over alle toppscorere. Med et snitt på under 6 mål pr kamp fra backposisjon blir jeg umiddelbart kritisk til lagledelsen. Hvorfor i huleste har han ikke spilt mer enn en halv omgang hver kamp? Har han forresten spilt i det hele tatt – vi har vel fått omtrent 6 straffekast pr kamp? Her må trenerapparatet gå i seg selv.
Spillende trener for A-laget noterer 3,8 mål i gjennomsnitt. Vi har kjennskap til at han har spilt atskillig mer enn 8-10 minutter pr kamp, og det er overraskende at det er Algas Hjørne som er først ute med å introdusere hans velfortjente kallenavn: Marius Bølge Dahl.

Redaksjonen konkluderer med at det er kantspillerne i Gøy som drar klubben. Beviset finner vi i Anette som ruver i toppen av Adelskalenderen, og ikke minst Hauken Løchting som snitter på 20-25 mål for Herrer Retro.

Jeg sender herved en «Takk for absolutt ingenting» til mine bakspillerkamerater som har stått mellom meg og Oslo Spektrum, gullkantede sponsoravtaler, heder, ære og muligens en klatt med berømmelse. Hadde dere gjort som dere burde hadde det kommende 15-årsjubiléet vært proppet med journalister fra inn- og utland, hvilket også er grunnen til at jeg herved trekker tilbake all kritikk og alle ukvemsord i denne artikkelen, og oppsummerer med fem enkle ord: Jeg er glad i dere!

For Algas Hjørne,
Alga


Publisert

i

av