Turneringstid for seniorlagene

Det nærmer seg turneringstid for seniorlagene i Gøy HK, og følgende turneringer står på programmet:

Idrettsmønstringa (IM) i Oslo 17.-18. april. Vi stiller med 2 damelag og minst 1 herrelag. Påmelding til csoerensen@hotmail.com.
TSI Vårcup i Tromsø 24-26 april. Vi stiller med herrelag og damelag. Påmelding til csoerensen@hotmail.com.
NM i Beachhåndball i Sandefjord, mest sannsynlig juni.
Københavnturneringen, august.

Litt mer om Idrettsmønstringa (IM) 

OSI arrangerer hvert år IM i Oslo. Turneringen foregår i Domus og Blinderhallen, kampene går fredag og lørdag, det er Bli-kjent fest på fredag og bankett i Blinderhallen lørdag.

Litt mer om TSI Vårcup

Turneringen arrangeres hvert år av Tromsøstudentenes idrettslag (TSI), og går naturlig nok av stabelen i Tromsø. De fleste deltakere er nordnorske lag + studentidrettslaget fra NTNU. På tross av dette er de fleste faktisk veldig hyggelige, og setter stor pris på besøk fra de urbane strøk sørpå. Selve turneringen spilles fredag 24. og lørdag 25. april. Vi har tidligere fått presset alle våre kamper inn på lørdagen, det kan det hende vi får igjen, dersom folk har problemer med å komme frem i dugelig tid på fredag grunnet f.eks. jobb. På fredagskvelden er det deltakerfest på et utested i Tromsø, og på lørdag er det den o’store banketten, med premieutdeling, kåringer og annen moro. Det er ingen felles aktivitet på søndagen.

Vi fikser felles overnatting på hotell, som vi regner med våre kontakter kan skaffe til meget akseptable priser, hvis vi bare presser nok folk inn på hver rom. Fly må den enkelte fikse selv. Det er i disse dager mulig å få billetter hos Norwegian til kr 399,- hver vei. Flere har bestilt tur opp fredagen kl 14:30 (ankomst 16:25), og retur kl 14:35 søndag. Det er selvsagt mulig å bestille til andre tider, for eksempel hvis man ønsker tid til å besøke kjente, stå på ski, shoppe, dra på isbjørnjakt etc. Selve turneringsavgiften pleier å ligge på rundt 600 kr, og dette dekker deltakelse, bankett, inngang på utested fredag mm.

Litt mer om Beach-NM

Beach-NM arrangeres i 2015 i Sandefjord, det er 6 beachbaner like ved Rica Park i Sandefjord, og kampene går fredag til søndag. Vi bor enten på hytter eller på hotell i Sandefjord

Litt om Køben

Gøy deltar i USGs Købenturnering, som regnes som «den beste» av turneringen. Vi tar DFDS torsdag ettermiddag, ankommer Køben for en herlig lunsj fredag og spiller kamper fredag til søndag. Vi bor i gymsal like inntil hallene vi spiller, begge festene er i lokaler på samme sted (Nørre Alle) og det er alltid varmt, sol og ofte spiller vi finale.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar