Vil du bidra som trener i Gøy?

Vil du bidra som trener i Gøy?
Vi vil gjerne ha flere ressurser inn i trenerteamene våre! I dagens situasjon hviler det mye på få, noe som gjør oss sårbare. Mer kompetanse, mer kapasitet og friske tanker vil være bra for klubben og spillerne. Samtidig kan det være en flott mulighet for deg til å prøve en ny og spennende side ved håndballen.
Det å bidra kan være så mangt: En stor eller liten rolle, regelmessig eller uregelmessig, rundt trening eller kamp.
Du trenger ikke gå inn som hovedtrener med fullt ansvar for et lag for å være en nyttig bidragsyter (men det er velkomment det også).
Kunne du tenke deg å lede en trening en gang i blant? Kanskje sitter du på kompetanse om fysisk trening du gjerne vil benytte? Eller du kunne tenke deg å gi målvaktene våre bedre oppfølging? Kanskje er det det taktiske spillet rundt kampene du synes er mest spennende? Eller du kunne tenke deg å være assistent og sparringspartner for en av de eksisterende trenerne?
Gøy HK kan tilby:
– Et fantastisk miljø
– Nok av sportslige utfordringer
– Fleksible roller og ansvarsområder
– Tett samarbeid med erfarne trenere
– Muligheter for at klubben sponser trenerkurs e.l.
– Absolutt ingen betaling
Kanskje kan dette være det første lille steget inn i en trenerkarriere, eller en mulighet til å holde seg i miljøet for noen som ikke kan/vil spille selv?
Dersom dette frister deg, eller du vet om noen som kan være interessert, så ta kontakt med Lars Thorstensen (lars.thorstensen@gmail.com / 928 21 704) eller Christian Sørensen (csoerensen@hotmail.com / 971 67 878).

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar