Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Zzzzzzzzzzzzzzzzzz – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

Zzzzzzzzzzzzzzzzzz

algashjornelogo

Endelig er OL over. De norske utøverne har sanket mange, men ikke mange nok gull. Smørerne har dummet seg ut, men reist seg igjen. Jeg kan være en venn, jeg ser at du faller. Det som har fascinert meg under dette mesterskapet er hvor utrolig lite jeg har brydd meg. Hvis man ser bort fra ishockeykampene, så husker jeg ikke annet enn at vinter-OL i 2014 var sørpe kjedelig. Og det til tross for at TV2 startet det hele med kunstløpsendinger som grenset opp mot det legendariske.

Ole Einar Bjørndalen er kronet til tidenes vinter-olympier. Han treffer på flere skudd enn han bommer på! Det er noe å merke seg for Gøy HK. Jeg tipper han kommer til gode skuddmulighet før han fyrer av.

For øvrig altså dørgende kjedelige greier. Joda, FC Sotsji bød på ett og annet lysglimt, men utover 22 koselige minutter hver kveld, innså jeg at vinter-OL er nitriste saker. Skulle Norge gå hen å arrangere lekene i 2022 håper jeg for guds skyld det blir i Tromsø, og at TV3 kjøper rettighetene til TV-bildene.

Nei, nå skal det bli godt å komme i gang igjen med litt skikkelig toppidrett. Tirsdag denne uken er det toppkamp i Region Øst, 5. divisjon Menn, avdeling 3. Det blir en viktig kamp om å opprettholde status som ubeiseret for Retroherrene. Skulle vi lykkes er jeg helt sikker på at minst 40 Gøyspillere kommer til å huske det helt til neste sesong starter. Og jeg er like sikker på at like mange Gøyspillere allerede har glemt hvem som vant 2 x 500m skøyter for menn under OL.

Let the games begin!

For Algas hjørne,
Alga


Publisert

i

av

Stikkord: