Damene og herrene klare for senior-NM

NHF har nå publisert de første rundene av Norgesmesterskapet for senior og Gøy HK er endelig tilbake i NM innendørs. Nå starter vi på veien til Final8 i Norge. En kuriositet er at samtlige NM-runder spilles med regelen om løpende avkast som kun er tillatt på høyeste nivå i Norge. 

Damene starter i 1. runde og spiller hjemme mot Vålerenga. Seier vil gi hjemmekamp mot Aker Topphåndball. Herrene starter går inn i 2. runde og spiller hjemme mot Lillestrøm Topphåndball. Seier vil gi kamp mot vinneren av Storhamar/Fjellhammer. 

Planen foreløpig er å spille dobbeltkamp hjemme tirsdag 15. august eller onsdag 16.august. Dette er avklart med begge motstandere men vi er avhengig av tilgang til hall.  Aktuelle hjemmehaller er som kjent Linderud, Njård, Hovseter, den andre på Linderud, Ellingsrud, Bjørnholt eller Vahl så vi er ganske sikre på at vi skal lykkes å skape hjemmebanefølelsen. 

Nå som vi er tilbake i NM-sirkuset også starter vi opp trening allerede 1. august for begge lag, mer informasjon om treningstider kommer i Spond så snart vi får tak i hall. 

Sportslig leder i Gøy HK Christian Sørensen sier følgende om NM: «Nå som mange av oss nettopp har vært i Køln gleder jeg meg til vi skal gjenskape opplevelsen her hjemme med fulle hus, topp stemning og seier til laget som på forhånd er underdog. Vi ønsker å kopiere innsatsen i beach-NM og ta oss til Final8.» 

Vålerenga nytilsatte trener Håvard Lomsdal kommer fra jobben som trener for Utleira og gleder seg til å møte Gøy som sitt første offisielle oppdrag med ny klubb. Min ambisjon som trener er alltid å vinne, sier Håvard i dialogen med Gøy.  

Bente Lunke Norum, trener for Lillestrøm TH, sier: «NM-kamper er alltid morsomt og sparker sesongen i gang for alvor etter sommeren. Vi gleder oss til å spille mot et lag i som har høyt fokus på idrettsglede og å bevare utøvere lenge, i første kamp. Vi i LTH regner med å møte et lag som er klare til å bite fra seg, og blir ikke overrasket dersom Gøy trekker frem noen overraskelser. Vi skal kjøre på fra start og levere vårt beste!» 

Hun er også godt kjent med Gøy Retros spillere og ble glad når hun fikk høre Gøy sparer Retro til sluttrundene i NM, og ser frem til å møte en yngre utgave spillere.  

Ønsker du å være med å arrangere hjemmearrangement med å spille musikk, som speaker, mopper, selge billetter eller annet arbeid så meld din interesse til lars.thorstensen@gmail.com/92821704. Vi trenger mange som bidrar så håper du blir med! Dersom du blir tatt ut til å spille så slipper du selvfølgelig å moppe og annet du har meldt deg til. Hevi er første som har meldt seg.  

 

 

 

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord: