En kamp med mening tross stortap

I går spilte Gøys damer mot Storhamar og kampen åpnet strålende for Gøy som tok ledelsen 1-0. Dette skjerpet nok Storhamar som stilte med et klassemannskap og som ikke tok lett på oppgaven. De taklet så det sang, kontret i hundre og var gode i hele kampen. Dermed endte det med hele 6-50 (5-23) til Storhamar. Silje Helen Storvik Rygh ble kåret til Gøys beste og Kristin Venn hos gjestene ble kåret til banens beste. Det var klasseforskjell på lagene, og begge lag skal ha skryt for å gjøre sitt beste. Når Storhamar begynte med et veldig offensivt utgruppert forsvar ble det vanskelig å komme til muligheter for Gøy, og alle Storhamars målvakter kastet med høy presisjon til lynraske kanter – er det Norges beste kanter vi hadde på besøk mon tro? Det var også moro at så mange tilskuere stilte på kamp, Storhamar hadde med seg en rekke supportere og Gøy hadde besøk av mye familie og venner.

I NM er det slik at begge lag deler på kostnader og inntekter, men lagene har blitt enige om at begge dekker sine egne kostnader og at det lille overskuddet fra kampen skal gis til Barnekreftforeningen. Tusen takk også til dommerne Vidar Engen og Cato Helgesen som ønsker å bidra ved å redusere sitt honorar. Tusen takk til publikum som møtte opp til kamp og i tillegg bidro til en viktig sak.

Leder i Gøy HK Lars Thorstensen sier at Gøy har tradisjon for å støtte veldedige formål, og takker Storhamar for å ta store kostnader på egen kappe for å muliggjøre dette. Selv om beløpet ikke er veldig stort så viser dette at man kan bidra med det man har og samtidig rette oppmerksomheten mot en viktig sak.

GurovsGuro

 Gøys egen Guro mot Storhamars egen Guro. Foto: Stian Fossum Larsen, Hamar Arbeiderblad

Dette skrev Gøy før kampen.

Gøy og Storhamar logo


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar