Støtt Gøy HK med en gave

Kjære foreldre, foresatte, familie og andre som har et barn, et barnebarn, en ektefelle, en kjæreste, en venn eller andre de er glade i som spiller i Gøy Håndballklubb. Vi spør på vegne av dem, vil du støtte klubben vår med litt penger? Gaven gir skattefradrag og blir automatisk rapportert til Skattemyndighetene for beløp fra 500 til 25.000 kroner. Man kan gjerne bidra med lavere og høyere beløp. 

GI EN GAVE TIL GØY HK HER

Takket være stor interesse har vi startet flere nye lag og fått inn mange nye spillere. Det er vi veldig glade for. I årets sesong har vi grodd ut av all halltid vi fikk tildelt og vi har måtte ringe rundt og lånt ledige halltimer og funnet løsninger som vi ikke kan basere oss på fremover. 

Vi planlegger nå for kommende sesong som starter høsten 2024 og ser et stort behov for å sikre oss mer treningstid ved å leie tid i ulike haller. Vi ber om penger som vil brukes til å leie mer halltid så vi kan fortsette å ha et tilbud i Gøy HK.

Gøy HK ble stiftet i 1999 og har tilbudt aktivitet for seniorspillere med trening og kamper i Oslo, Trondheim og Tromsø gjennom disse årene. Gjennom MiniGøy tilbyr vi aktivitet for mange barn og ungdom i Oslo og Mo i Rana.

Gøy HK feirer 25 år i 2024, og siden klubben ble startet har vi tatt vare på en rekke barn og mange eldre ungdommer som har hatt et sted å gå til for å trene, være sosial og møte nye venner.

Vårt konsept med å ta både håndball og det sosiale på alvor har ført til en enorm vekst i antall medlemmer i årene etter corona.

GI EN GAVE TIL GØY HK HER   

Vi ønsker å sikre spillerne et godt treningstilbud og ønsker å finansiere dette gjennom støtte fra foreldre, venner og spillere som vil bidra med mer midler. Vi ønsker heller å gjøre dette fremfor å øke treningsavgift for våre medlemmer. 

Ønsker du å gi en gave fra en bedrift og få skattefradrag så send epost til lars.thorstensen@gmail.com så utveksler vi noen data slik at gaven kan rapporteres. For privatpersoner så gjøres betaling via lenken under (går via Vipps og rapporteres automatisk til Skattemyndighetene). 

Alle gaver til Gøy HK gir skattefradrag for beløp fra 500 til 25.000 kroner pr år (beløpet gjelder samlet for alle gaver man gir til organisasjoner), og blir automatisk rapportert til Skattemyndighetene via vår leverandør Solidus som er partner for idretten. 

Her kan du se vår økonomi og årsberetninger (vi har god egenkapital, god drift og ingen tjener penger i Gøy HK), men vi ønsker å øremerke pengegaver til leie av mer treningstider fremover slik at vi kan fortsette med god drift også. Våre inntekter i 2021 og 2022 kom hovedsaklig fra treningsavgifter/medlemsavgifter (65%), grasrotandelen fra Norsk Tipping (18%), kommunal støtte (8%), sponsorinntekter (6%).  

Tusen takk for din støtte til Gøy HK, enten den er i form av at du følger med, trener med oss eller også gir en gave. 

GI EN GAVE TIL GØY HK HER

 


Publisert

i

av

Stikkord: