Ny i Gøy HK

Velkommen til Gøy Håndballklubb!

Gøy HK er hele Norges håndballklubb med fokus på det å spille håndball fordi det er gøy, samt å tilby en rekke muligheter innenfor sosiale aktiviteter.

Som ny i Gøy er det noen ting du bør vite om. Vi er et annerledes idrettslag der det sosiale – cuper og fester – er like viktig som seriespillet. Alle som jobber i klubben (ledere, trenere, tillitsvalgte) jobber gratis. Som en del av vårt konsept har vi vedtatt at en del av overskuddet vårt skal gis til veldedige formål. Du kan lese om vår historie her.

Du velkommen til å delta på trening for å se om du liker konseptet vårt. Gøy HKs damer spiller i hvite skjørt og blå drakter, herrene spiller i blått. De damer som av ulike grunner ikke ønsker å spille i skjørt spiller i hvite shortser. Det er ønskelig at damene spiller i skjørt fordi dette er en del av merkevaren vår, les mer her.

Gøy HK deltar normalt på følgende cuper/turer: Vårcup i Tromsø (april), Idrettsmønstringa i Oslo (april/mai), Holmenkollstafetten (mai), Beach-NM (mai/juni), Final4 Køln (mai/juni), København Cup (august), Veteran NM (oktober). I tillegg deltar vi med herre og damelag i seriespill, antall lag avgjøre av interesse, normalt 6-7 lag totalt.

Vi tilbyr barneidrett gjennom MiniGøy/MegaGøy. Les mer her.

Vi har en rekke komiteer med tillitsvalgte, du finner oversikten over vår organisasjon og siste årsberetninger på disse sidene. Dersom du har spørsmål eller ønsker å bidra som tillitsvalgt eller har forslag til endringer kan du kontakte Gøy HKs leder eller nestleder. Leder: Lars Thorstensen, 92821704, lars.thorstensen@gmail.com. Nestleder: Maylinn S. Olsen, 95722959, Maylinn.s.olsen@gmail.com.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar