Løchting med 27 kasser Foto: Aini Aschem

Peer Morten med ny rekord

Peer Morten Løchting puttet utrolige 27 kasser i kampen mot Ullern torsdag 16. januar etter at Gøy Retro beseiret Ullern 52-11 i en kamp der spenningen etterhvert var knyttet til om Kristian Stenbakks rekord fra 2000 ville bli slått. Med ti kasser til pause ble det gitt stallordre i pausen om å gå for rekord. Etter kampen kunne imponerte lagkamerater omringe en overveldet Løchting som satte ny Gøy-rekord. Dette var også trolig siste sjanse til å slette den gamle rekorden før 15-års jubileet til Gøy HK.

Gøy åpnet kampen med en aggresiv 4-2 formasjon som raskt gav oss en 14-1 ledelse, før en timeout gjorde at gjestene spilte jevnt med oss til de tok deres andre timeout (Gøy hadde gitt bort sin) og deretter dro Gøy ifra til 25-5 til pause. Etter pause kontret enten Alga og Løchting inn mål, ellers spilte Gøy gode angrep som ofte endte hos Løchting som puttet. Til slutt endte kampen med 52-11 seier.

Gøy HK intervjuet Peer Morten etter en hektisk dag på jobb på vei på fjelltur med kompiser.

Hva føler du nå?

– Jeg er stolt og ydmyk. Dette hadde jeg aldri i verden forventet, og dette er stort. Tankene går også til Kristian Stenbakk som har hatt rekorden siden klubben ble startet.

Hvordan har du det nå?

– Jeg har vondt i skuddarmen, lysken og trynet. (Han ble skutt i ansiktet i forsvar, red.anm)

Hvordan opplevde du kampen?

– Det var slitsomt, men utrolig hyggelig at laget unnet meg denne rekorden. Det var stort. Jeg tviler på at jeg får oppleve Alga spille slik igjen (spille pasninger både når han har fintet seg gjennom, på eget rush og faktisk gå for straffe alene på kontra, red.anm).

Dermed har vi en ny rekordholder i Gøy HKs Adelskalender.

PS! Sist søndag puttet Peer Morten 20 i kampen mot Raballder, og var et mål unna klubbrekorden. Med ny rekord og 27 kasser i går har han dermed 47 mål på 5 dager. Norgesrekord?

 


Publisert

i

av