Store endringer på Gøy HKs Årsmøte

Fredag 12. januar avholdt Gøy HK sitt Årsmøte med 45 deltakere tilstede. I løpet av de siste årene har Årsmøtet forløpt relativt rolig, men denne fredagen ble annerledes. Det ble tidlig klart at klubbens ledelse hadde mistet noe av kontakten med grasrota og i løpet av kvelden ble makten omfordelt fra gamle travere til nyankomne NTNUI’ere og mange andre fra den yngre garde. Det som ventet også en opphetet meningsutveksling rundt damelagets bekledning, og det er imponerende hvilket engasjement Gøy-folk har til dette. Til tross for ulike meninger ble middagen avrundet på en god måte og kvelden viste at det bor svært mye godt i de sist ankomne til Gøy HK!

Ny nestleder i klubben nå er Maylinn S. Olsen, en Østfoldjente med lang fartstid i styret i NTNUI. Maylinn vil få vide fullmakter til å lede Gøy HK i riktig retning i de kommende årene.

Det ble opprettet en ny enhet – Gøy 2.0 – med fokus på sosiale medier, nett, podcast, Gøy-TV, turer og ellers et mandat til å utvide sitt arbeidsområde. Gøy 2.0 vil ledes av Elise Mundal fra Kolbotn, som blant annet brenner for sosiale medier. Av de som er er nye har hun med seg Maiken Arnstad fra Trondheim, Guro Øigarden fra Bodø (men lang fartstid i Skien) og Tone Solem fra Trondheim. Med bred geografisk spredning fortsetter Gøy HK å være hele Norges håndballklubb. Gøy 2.0 tar over ansvar fra andre komiteer og har også vide fullmakter.

Fest.Kom fikk igjen en kvinnelig leder etter noen år med Yngvar bak rattet. Line S. Bråten, en partyjente fra Østfold skal det neste året lede Fest.Kom. Med seg fikk hun Christina Røedvang, Åshild Wergeland, Tone Solem og Henning Alvestad. Her er er det ønskelig med nok en herremann, meld interesse til Line.

Det ble også i lys av nåtiden opprettet en helt ny Kontrollkomite som ligger rett under Årsmøtet, og blant annet er mottakerapparat for varslinger rundt #metoo og annet som måtte komme. Gøy HKS svært erfarne Marianne Riksheim forlot Nestlederposten og er nå ny Leder av Kontrollkomiteen, med Fredrik Scheinert som medlem.

Lars Thorstensen ble gjenvalgt som leder. Les om alle valgresultatene, oversikt over økonomi med mer.

På festen i etterkant av Årsmøtet ble det også tatt en del drøye bilder, disse finner du her (må ikke deles).

 

 

 


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar