Warning: Undefined array key "sidebar-1" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 54 Warning: Undefined array key "before_widget" in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /customers/d/9/3/czbw2aq66/webroots/r524756/site/goyhkwp/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Widget/Slideshow.php on line 58 For Alga, for Algas hjørne – Gøy HK – Hele Norges Håndballklubb

For Alga, for Algas hjørne

På sosiale medier har mannen bak navnet til Algas hjørne tatt nye steg og har opprettet en gruppe på Snap som heter AlgaScheinLars – Prategruppe. Der kan vi snakke sammen helt uavbrutt og så lytter vi andre ved anledning. Det var slik denne varianten av Algas hjørne oppstod. Jeg spurte om Alga kunne blåse liv i hjørnet med et nytt hjørne, altså et innlegg.

Alga er på Vinterveikonferanse 2022 i Bodø. Stand og greier, masse kunder. Fest i går. Melder han via Prategruppa. Og ber meg skrive for Algas hjørne. Plukk ut noen av dine favoritthjørner er oppgaven.

Det er nok en gang høst og planlegging av Gøy HKs jubileumsfest i 2024 er i gang. Undertegnede har nettopp slengt avgårde en epost til Svettern Kro for å holde av lokalet den 30. april 2024 og skal booke band snart. De siste månedene har gått med til mye Gøy-greier, besøkt Trondheimsgjengen og holdt en trening, hjulpet Tromsøgjengen med en overgang på papir, resten får de driftige jentene til selv. Fått på plass en ny klubbkolleksjon slik at medlemmene kan kjøpe litt Hummelutstyr. Sunget You’ll never walk alone alene på Elefanten på Romsås. For å nevne noe.

Etter å spilt back på Veteran når alle de vanlige backene satt skadet og jeg «ble pissa på» av Follo med 16-4 så var tiden inne for å trene litt håndball igjen. På onsdag tok jeg turen til Hovseterhallen der det krydde av spillere, heriblant Mattias som var på sin første trening. Litt ut i fotballen fikk jeg debutantens albu i leppa og kjente gleden av å trene igjen. Avslutta økta med et look-away innspill fra kanten til samme Mattias på linja og bytta fornøyd ut meg selv.

I dag kom jeg endelig i mål med Gøys første Sway som er en innføring i Gøy og en digital minnebok. På leting etter bilder til Swayen gikk jeg gjennom tusenvis av herlige bilder. Utrolig mye flotte folk som har vært og er i denne klubben. Den nye generasjon har virkelig levert etter at vi ble stengt ned og åpnet igjen. Jeg sitter med et inntrykk av at mange av de nye bobler over etter å bidra enda mer, vi kommer straks tilbake til det.

Tilbake til oppdraget, for mange år siden begynte Alga med Algas hjørne, og de gamle tidløse historiene vil garantert får deg til å le. Den første av Algas historier jeg velger er den om Lise. Den andre er om draktvask. Da min «generasjon» gikk over på Retro kom det opp et lovende lag med Marius som spillende trener, og jeg anbefaler Marius sin utfordring til Retro.

Her om dagen snakket jeg med Line som er leder i Fest.Kom. Hun skulle denne uken forsvare sin avhandling og fullføre en Phd, før hun skulle få på plass påmeldingsskjemaet til Årsfesten den 13. januar. For første gang er vi usikre på om festlokalene har plass nok når påmeldingene tikker inn. Algas hjørne forteller om hvorfor nettopp du bør gå på årsfest.

Tilbake til dere nye. Jentene i Tromsø som tross at de bor i byen med dårligst halldekning i Norge, med reisebudsjett som overgår summen månedskort med Ruter for alle medlemmer på Østlandet. Jentene i Trondheim som starta opp i en pandemi men nå blomstrer i den fineste av alle Gøy-lag. Gjengen i Oslo som renner inn på trening og drar på turer. Pandemien ble en ny start for Gøy. Tegnene jeg ser der ute som glede, vennskap, humor, vilje, forventninger – men også frustrasjon – er veldig positivt. Det er mange som vil noe og litt friksjon skaper fremdrift.

Gøy er ikke en vanlig klubb. Vi er Hele Norges håndballklubb. Vi bryr oss ikke om regionsgrensene. Vi spilte i skjørt fordi jentene selv ville skille seg ut. Vi gir penger til veldedige formål hvert år og har det lovfestet. Ingen av de som er trenere eller har roller i klubben har lov å få betalt, vi er frivillige alle sammen. Dersom du vil bidra med noe DU brenner for så ta kontakt med undertegnede. Har du en ide til noe vi kan gjøre for å løfte Gøy videre så vi klare for det. I årsberetningen finner en oversikt over alle komiteer og underavdelinger vi har, og vi kan godt lage flere.

for Algas hjørne
Lars

PS! Årets Julekalender er vår Sway, et avsnitt kan åpnes hver dag i desember.


Publisert

i

,

av

Stikkord: